Yenilenmiş Galaxy S22 Ultra alınır mı?

Peki Hepsiburada’nın değişim kampanyası ile S24 FE almak nasıl bir seçenek? Benim cihaza saydıkları paranın üstünü çok cüzi bir miktarla tamamlayabiliyorum.

Peki Hepsiburada'nın değişim kampanyası ile S24 FE almak nasıl bir seçenek? Benim cihaza saydıkları paranın üstünü çok cüzi bir miktarla tamamlayabiliyorum.

S24+tan işlemci olarak hiç farkı yok ama ekran, kamera ve özellikle premium kalite gider. S24 FE çok ağır bir telefon S24+ a göre. Ayrıca ekran çerçeveleri kalın S24 FE'ye göre.

Hayır alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde yenilenmiş telefon alınmamalı. Yiyecek adam çok, uyanıkta. 2. el parcaları sıfırmıs gıbı lanse edıp satan ınsanlar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş alınmaz. Bütçe nedir?

Peki Hepsiburada’nın değişim kampanyası ile S24 FE almak nasıl bir seçenek? Benim cihaza saydıkları paranın üstünü çok cüzi bir miktarla tamamlayabiliyorum.
Evet gayet iyi. S24 falan bulabilirsiniz aslında bu bütçede.

Cıncık gibi orijinal parçalı ikinci el telefon alacağına abidik gubidik parçalı yenilenmiş telefon mu alacan? Düşündürücü .

@guneralp, S24 FE kullandim, malzeme kalitesi falan fena değildi. S22/S23 ana kamerası var üstünde.

Tek begenmedigim nokta ekran çerçevesi ve bir tık daha iyi olabilir dediğim konu zoom idi. Gerçi zoom o fiyat bandindaki telefonlarla yarışır yine.

Çerçevesi çok kötü duruyor cidden, ne yapacağımı bende bilemedim. iPhone 12'nin pil değişimine 3800 lira vermek mantıklı gelmiyor. Cihaz değişsem de ekosistemi bozmak ayrı bir sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…