Yenilenmiş MacBook Pro 2019 16" deneyimi

Bunlar neyi yenilendiği hakkında bilgi veriyorlar mı? Malum bizdekiler doğru düzgün bilgi paylaşmıyorlar.

@PlayStation 3, Yenilenmis terimi Amazon'da genel bir FAQ sayfasina yonlendiriyor. Kozmetik durum adina gore olan ve olmayan, bekleyip beklemeyecegin seyleri listeliyor. Direkt satici ile kontak kurulursa spesifik detay verebilir sanirim.

Son düzenleme:
Cihazın hayırlı olsun kral

Bu arada pil değişimi için topcase değişiyor mu, kullandığım eski cihazlarda durum böyleydi.

@UNS, Daha once degisim yapmadigim icin net bir cevabim yok maalesef.

@UNS, Daha once degisim yapmadigim icin net bir cevabim yok maalesef.
Biraz zahmetli oluyor diye biliyorum, sadece hücreler değişmiyor diye hatırlıyorum.

Pil iyi gidiyorsa dert etme, ama dışarıda orada burada pil acaba dedirtir ise değişime gidersin.

@tarko Hocam bende yakın zamandaki bir anımı sizle paylaşayım bari depoda unuttuğumuz bir cihaz. Ben bozulan imac bilgisayarım için neo almıştım işleri halletmek için ama bunu görsem pek ellemezdim

Eller pis gözükebilir ama boya, matbaa işi ile uğraşıyoruz eski mac bizim için nimet cünkü ppc uygulamalarını acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…