TOGG 2018 de kuruldu ve rakiplerine göre çok yeni.
Allah'ım vallahi sizin kadar ezik insan görmedim. Ben Atatürk'e lafmı ettim? Ayrıca diyelim ki dedim, bunlar ülke kurulurken yapılan şeyler. Diğer cumhurbaşkanlarının yaptıklarını göstersenize? İnönüden sonra ülkede hiçbir şey yapılmadı. AKP'li ilan ediyor ya bir de yemin ederim gülmekten öldüm. Bende muhalifimde doğruya doğru derim, sizin gibi şekilden şekle girmiyorum eleştirmek için.
Atatürk'e laf ettin dedim mi? Demedim. "Bu adamdan önce ne büyük projemiz vardı?" dedin mi? Dedin. Yazdıklarımın amacını anlayamayacak durumdasın ancak hala beni gömmeye çalışıyorsun. Üzerine bir de adamların yaptığı sahtekarlığı görmezden geliyorsun, ak koyunsun haberin yok.
@Hans Bunlar sosyal medya Atatürkçüleri. Sorsan tarih bilmez, bir şey bilmez. Yapılan iyiye iyi dediğin zaman da ampulcü ilan ederler. Uğraşmana değmez yani. Sen diyorsun Togg yeni bir firmaya göre gayet hızlı gelişiyor. O diyor ampul zamanında bunlar satıldı. Bana ne ampulden kardeşim? Togg'u ampul mü kurdu? Ampül sadece bizim zamanımızda yapıldı diye övünüyor.
@Hans Bunlar sosyal medya Atatürkçüleri. Sorsan tarih bilmez, bir şey bilmez. Yapılan iyiye iyi dediğin zaman da ampulcü ilan ederler. Uğraşmana değmez yani. Sen diyorsun TOGG yeni bir firmaya göre gayet hızlı gelişiyor. O diyor ampul zamanında bunlar satıldı. Bana ne ampulden kardeşim? TOGG'u ampul mü kurdu? Ampul sadece bizim zamanımızda yapıldı diye övünüyor.
Adamların yaptığı sahtekarlıktan bahsediyorum siz hala okuduğunuzu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Üstüne bir de tartıştığım adamın söylediklerini görmezden geliyor ve bana laf atıyorsun. Baştan aşağı komedisiniz, ılık su muhalifleri sizi.
Atatürk'e laf ettin dedim mi? Demedim. "bu adamdan önce ne büyük projemiz vardı?" dedin mi? Dedin. Yazdıklarımın amacını anlayamayacak durumdasın ancak hala beni gömmeye çalışıyorsun. Üzerine bir de adamların yaptığı sahtekarlığı görmezden geliyorsun, ak koyunsun haberin yok.
@Hans bunlar sosyal medya atatürkçüleri. Sorsan tarih bilmez, bir şey bilmez. Yapılan iyiye iyi dediğin zaman da ampulcü ilan ederler. Uğraşmana değmez yani. Sen diyorsun TOGG yeni bir firmaya göre gayet hızlı gelişiyor. O diyor ampul zamanında bunlar satıldı. Bana ne ampulden kardeşim? TOGG'u ampul mü kurdu? Ampul sadece bizim zamanımızda yapıldı diye övünüyor.
Haklısın. Savaştan yeni çıkmış, ekonomisi rezil olmuş, halkı sefaletten ve cehaletten sürünen bir ülkede onlarca fabrika açmak büyük bir iş değil, devasa bir iş. Tonlarca zorluk ve imkansızlık arasında bunları yapmak her yiğidin harcı değil sonuçta.
Elbette ki diğer yöneticilerin ne yazık ki büyük projeleri yok. Ancak sen sadece belli bir dönemi değil bütün dönemleri sordun.