Yerli arabamız TOGG'un 2. arabası: T10F tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B

Atatürk'e laf ettin dedim mi? Demedim. "Bu adamdan önce ne büyük projemiz vardı?" dedin mi? Dedin. Yazdıklarımın amacını anlayamayacak durumdasın ancak hala beni gömmeye çalışıyorsun. Üzerine bir de adamların yaptığı sahtekarlığı görmezden geliyorsun, ak koyunsun haberin yok.

Demek ki insanlar olgun davranmış. Ve dememiş. Şu yorumunuzu cidden anlamıyorum, yani hangi araba %100 yerli?

Hocam sıknıtılı mısınız alıntı yapmışım birisinin bunu söylemesini beklerdim dedim yargımı nereden çıkartınız anlamadım sizi ben?

@Hans Bunlar sosyal medya Atatürkçüleri. Sorsan tarih bilmez, bir şey bilmez. Yapılan iyiye iyi dediğin zaman da ampulcü ilan ederler. Uğraşmana değmez yani. Sen diyorsun Togg yeni bir firmaya göre gayet hızlı gelişiyor. O diyor ampul zamanında bunlar satıldı. Bana ne ampulden kardeşim? Togg'u ampul mü kurdu? Ampül sadece bizim zamanımızda yapıldı diye övünüyor.

Adamların yaptığı sahtekarlıktan bahsediyorum siz hala okuduğunuzu anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Üstüne bir de tartıştığım adamın söylediklerini görmezden geliyor ve bana laf atıyorsun. Baştan aşağı komedisiniz, ılık su muhalifleri sizi.

Un fabrikası büyük bir proje mi? Atatürk'ün icraatleri dışında napılmış? İnonü ve Atatürk dışında.

Sonunda beni anlayan biri. Maalesef öyle.

Un fabrikası büyük bir proje mi? Atatürk'ün icraatleri dışında napılmış? İnonü ve Atatürk dışında.

Haklısın. Savaştan yeni çıkmış, ekonomisi rezil olmuş, halkı sefaletten ve cehaletten sürünen bir ülkede onlarca fabrika açmak büyük bir iş değil, devasa bir iş. Tonlarca zorluk ve imkansızlık arasında bunları yapmak her yiğidin harcı değil sonuçta.

Elbette ki diğer yöneticilerin ne yazık ki büyük projeleri yok. Ancak sen sadece belli bir dönemi değil bütün dönemleri sordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…