P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 19 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Açık kaynaklı, kar amacı gütmeyen ve web YouTube istemcisi olan Yewtu.be güvenilir mi? Adresini paylaşıyorum: Invidious - search An alternative front-end to YouTube yewtu.be Ekran görüntüsünü paylaşıyorum: Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlar. Açık kaynaklı, kar amacı gütmeyen ve web YouTube istemcisi olan Yewtu.be güvenilir mi? Adresini paylaşıyorum: Invidious - search An alternative front-end to YouTube yewtu.be Ekran görüntüsünü paylaşıyorum:
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.346 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.355 Yer Denizli 19 Ocak 2024 #2 pars dedi: Merhaba arkadaşlar. Açık kaynaklı, kar amacı gütmeyen ve web YouTube istemcisi olan Yewtu.be güvenilir mi? Adresini paylaşıyorum: Invidious - search An alternative front-end to YouTube yewtu.be Ekran görüntüsünü paylaşıyorum: Eki Görüntüle 11798 Genişletmek için tıkla... Açık kaynak kodlu ise büyük ihtimal güvenilirdir.
pars dedi: Merhaba arkadaşlar. Açık kaynaklı, kar amacı gütmeyen ve web YouTube istemcisi olan Yewtu.be güvenilir mi? Adresini paylaşıyorum: Invidious - search An alternative front-end to YouTube yewtu.be Ekran görüntüsünü paylaşıyorum: Eki Görüntüle 11798 Genişletmek için tıkla... Açık kaynak kodlu ise büyük ihtimal güvenilirdir.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.413 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 20 Ocak 2024 #3 Evet güvenilir, YouTube'a tepki olarak çıkmış açık kaynaklı platformlar zaten.
Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 20 Ocak 2024 #4 Site açılmıyor bile. Açık kaynak kullanarak ne yapacaksın? Bir ara Amazon'un uygulamasına güvenmiyordun. Hiçbir şeyde güvenmiyorsun. En iyisi buradaki forumun hesabını sil.
Site açılmıyor bile. Açık kaynak kullanarak ne yapacaksın? Bir ara Amazon'un uygulamasına güvenmiyordun. Hiçbir şeyde güvenmiyorsun. En iyisi buradaki forumun hesabını sil.
KS KS P pars Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.276 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 1.121 Yer Aydın 20 Ocak 2024 #5 Merhaba @AMG GOAT @umut ve @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Invidious An alternative front-end to YouTube invidious.flokinet.to Peki aynı sitenin yedeği olan Flokinet açılıyor mu?
Merhaba @AMG GOAT @umut ve @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Invidious An alternative front-end to YouTube invidious.flokinet.to Peki aynı sitenin yedeği olan Flokinet açılıyor mu?
Umut000 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.143 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 1.102 20 Ocak 2024 #6 pars dedi: Merhaba @AMG GOAT @umut ve @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Invidious An alternative front-end to YouTube invidious.flokinet.to Peki aynı sitenin yedeği olan Flokinet açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama kötü çalışıyor.
pars dedi: Merhaba @AMG GOAT @umut ve @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Invidious An alternative front-end to YouTube invidious.flokinet.to Peki aynı sitenin yedeği olan Flokinet açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama kötü çalışıyor.