Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 24 Ağustos 2024 #11 Bende mavi tik te var öne çıkma olasılığı yüksek olur.
KS KS Geraltın kılıcı 57 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.637 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra 24 Ağustos 2024 #12 Negative Sir dedi: Aslında yaşadığın olayı da yapmak gerek. İstersen yap ben retweet yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu belirtmem için kanıt lazım. Bu arada X hesabıma erişemiyorum. Kullanıcı adımı ve parolamı unuttum. Nasıl düzeltebilirim?
Negative Sir dedi: Aslında yaşadığın olayı da yapmak gerek. İstersen yap ben retweet yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu belirtmem için kanıt lazım. Bu arada X hesabıma erişemiyorum. Kullanıcı adımı ve parolamı unuttum. Nasıl düzeltebilirim?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 24 Ağustos 2024 #13 Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorunu belirtmem için kanıt lazım. Bu arada X hesabıma erişemiyorum. Kullanıcı adımı ve parolamı unuttum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... "Parolamı unuttum" seçeneğini denedin mi hocam?
Geraltın kılıcı dedi: Hocam sorunu belirtmem için kanıt lazım. Bu arada X hesabıma erişemiyorum. Kullanıcı adımı ve parolamı unuttum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... "Parolamı unuttum" seçeneğini denedin mi hocam?
baysigma Yetkin Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 703 Çözümler 1 Beğeniler 332 Yer Grove Street 24 Ağustos 2024 #14 Geraltın kılıcı dedi: Hocam bu Riot'a dava açacağım en sonunda. Adamlardan hala geri dönüş alamadım. Üstüne oyuna girdiğimde "genel" kısmında yazdıkları çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Support adminleri oturdukları yerden bile hiçbir şey yapamıyorlar, adminlerin bir çoğu mal.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam bu Riot'a dava açacağım en sonunda. Adamlardan hala geri dönüş alamadım. Üstüne oyuna girdiğimde "genel" kısmında yazdıkları çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Support adminleri oturdukları yerden bile hiçbir şey yapamıyorlar, adminlerin bir çoğu mal.
KS KS Geraltın kılıcı 57 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.637 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra 24 Ağustos 2024 #15 Negative Sir dedi: "Parolamı unuttum" seçeneğini denedin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ismimi istiyor onuda hatırlamıyorum. "Flester" diye yazsanız. Foto atsanız ben göstersem olur mu?
Negative Sir dedi: "Parolamı unuttum" seçeneğini denedin mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ismimi istiyor onuda hatırlamıyorum. "Flester" diye yazsanız. Foto atsanız ben göstersem olur mu?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 24 Ağustos 2024 #16 Geraltın kılıcı dedi: Hocam ismimi istiyor onu da hatırlamıyorum. "flester" diye yazsanız. Fotoğraf atsanız ben göstersem olur mu? Genişletmek için tıkla... Flester yazınca bir dünya kullanıcı çıktı. Hesap gizli hesap mı herkese açık mı?
Geraltın kılıcı dedi: Hocam ismimi istiyor onu da hatırlamıyorum. "flester" diye yazsanız. Fotoğraf atsanız ben göstersem olur mu? Genişletmek için tıkla... Flester yazınca bir dünya kullanıcı çıktı. Hesap gizli hesap mı herkese açık mı?
KS KS Geraltın kılıcı 57 Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.637 Çözümler 19 Beğeniler 3.795 Yer Cintra 24 Ağustos 2024 #17 Negative Sir dedi: Flester yazınca bir dünya kullanıcı çıktı. Hesap gizli hesap mı herkese açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık hesap hocam. @Flester1453 yazın bi' belki çıkar. Tam olarak hatırlamıyorum.
Negative Sir dedi: Flester yazınca bir dünya kullanıcı çıktı. Hesap gizli hesap mı herkese açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık hesap hocam. @Flester1453 yazın bi' belki çıkar. Tam olarak hatırlamıyorum.
Theafricanus Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.031 Çözümler 3 Beğeniler 1.884 24 Ağustos 2024 #18 Geraltın kılıcı dedi: Hocam olayı X ile duyurursan cidden işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Lol oynarken zaten her maç birileri tüm değerlere hakaret ediyor. Uğraşacaklarını sanmam.
Geraltın kılıcı dedi: Hocam olayı X ile duyurursan cidden işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Lol oynarken zaten her maç birileri tüm değerlere hakaret ediyor. Uğraşacaklarını sanmam.
6 679 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 335 Çözümler 3 Beğeniler 343 25 Ağustos 2024 #19 Oyunun kitlesi aşağı yukarı hepsi böyle sayılır. Hepsini şikayet mi edeceksin ?
Negative Sir Uzman Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 501 Makaleler 1 Beğeniler 397 Yer Birleşik Krallık 25 Ağustos 2024 #20 679 dedi: Oyunun kitlesi aşağı yukarı hepsi böyle sayılır. Hepsini şikayet mi edeceksin? Genişletmek için tıkla... Dün hayatımda ilk kez Valorant girim dedim, girmez olaydım. Dini değerlere sövme var, anne, baba ve diğer ailevi değerlere sövme var. Yani Riot'un oyuncu kitlesi biraz belli. CS'de evli çocuklu 40 yaşında ki aile babası ile oynamak gibisi yok.
679 dedi: Oyunun kitlesi aşağı yukarı hepsi böyle sayılır. Hepsini şikayet mi edeceksin? Genişletmek için tıkla... Dün hayatımda ilk kez Valorant girim dedim, girmez olaydım. Dini değerlere sövme var, anne, baba ve diğer ailevi değerlere sövme var. Yani Riot'un oyuncu kitlesi biraz belli. CS'de evli çocuklu 40 yaşında ki aile babası ile oynamak gibisi yok.