YKS 2026 tarihi milli maç ile çakışıyor

Winner 84

Üstün
Aynı durum LGS için de geçerli. Fakat Yusuf Tekin el atmış olaya.

YKS için herhangi bir açıklama yok şu an.

YKS cumartesi pazar oldugu icin mecburen oynamalar 1 hafta şeklinde olmali o yuzden bir şey yapacaklarını sanmiyorum.

YKS cumartesi pazar oldugu icin mecburen oynamalar 1 hafta şeklinde olmali o yuzden bir şey yapacaklarını sanmiyorum.
27-28'e alınacağı iddiaları var hocam. LGS tek sınav olduğu için onu direkt 1 gün önceye çekerler büyük ihtimal.

YKS'yi 1 hafta öne alırlar ama 1 hafta ertelemezler. Sınavların açıklanması ve yurt gibi çok fazla mesele de var çünkü. LGS'de bu kadar kompleks bir durum yok, bu yüzden bir tek o ertelenir belki.

YKS'yi 1 hafta öne alırlar ama 1 hafta ertelemezler. Sınavların açıklanması ve yurt gibi çok fazla mesele de var çünkü. LGS'de bu kadar kompleks bir durum yok, bu yüzden bir tek o ertelenir belki.
Hocam 2021 ve 2020 ile aynı döneme denk geliyor ertelenirse.

20' LGS'de 06-07'liler, 24' YKS'de 05-06-07 beraber girdi. Çok koymaz.
Hocam pek anlamadınız sanırım. Aynı dönem derken sınav tarihini kastettim. 2020 ve 2021, 25 Haziran'dan sonra yapılmış.

Hocam pek anlamadınız sanırım. Aynı dönem derken sınav tarihini kastettim. 2020 ve 2021, 25 Haziran'dan sonra yapılmış.
Öyle desene be oğlum, uykulu uykulu basmadı kafam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…