YKS için çizim tableti önerisi

Bütçe
1000
Merhaba YKS'ye yeniden hazırlanıyorum maalesef. Kitapları PDF'sinden çözmeyi düşünüyorum. Geçen sordum 3D'nin bir kitabı ₺485. Grafik tabletleri işimi görür mü? Laptop var ona bağlayacağım. Ek olarak kalemi ses çıkarır mı? Kütüphanede çalışıyorum.

Normal kitap gibi olmuyor dostum. İmkanın varsa kitap al.

Ben 2024 YKS'nin son 5 ayını falan bu şekilde çalıştım. Wacom One by medium aldım akıllı tahta uygulamalarını indirdim öğretmen kimliğimle ve çözümler - cevaplar değil - tek tıkla açılıyordu çoğu soruda. Ekranın büyüklüğü, yazı alanının bolluğu, renk renk beleş kalemler vb. bayağı kolaylık sağlıyor. Normal kitaplar artık ülke çok fakirlediği için kağıt değil baklava yufkasına basılmış ve sorular bazı kaynaklarda çok sıkışık. Baklava yufkasında 2 kere yaz sil yapınca bi daha ora okunmuyor ya da yırtılma eşiğine geliyor.

Hocam peki sorunları ve problemleri neydi? Mesela defter yerine kullanabilir miyiz?

Hocam peki sorunları ve problemleri neydi? Mesela defter yerine kullanabilir miyiz?

Açıkçası tek sorun kalemin gerçek kağıt hissi ve sesi vermesi için yapılan hafif sürtünmeli yüzey, kalemin ucu zamanla eriyor. Kutudan 3 yedek uç çıkıyormuş bende çıkmadı servise yazdım fatura fotoğrafı at deyip bi kerelik beleş uç yolladılar işimi gördü. O üç uç bence senin YKS yılını tamamlar rahat, ben günde 10 saat falan kullanıyordum matematik çözüyordum çatır çatır sayfa sayfa yazarak ve 3 ay falan gitti bi uç. Biterse de aliexpress'te falan var ve 30 euroya takılmayacak kadar ucuz. 50 tane ucu 120 liraya aldım sanırım.

Hocam yazarken ses çıkıyor mu? Kütüphanede rahatsız etmek istemiyorum.

Normal kitap gibi olmuyor dostum. İmkanın varsa kitap al.

Deneyiminiz olduysa anlatır mısınız?

Son düzenleme:
Hocam yazarken ses çıkıyor mu? Kütüphanede rahatsız etmek istemiyorum.

Deneyiminiz olduysa anlatır mısınız?

Çok uzun süre ders çalışacağın için gözlerin ağrımaya, pıt pıt atmaya başlıyor bu da çalışmanı baltalıyor. Sonra o tablet ve kalemi ne kadar iyi olursa olsun arada bir bağlantısı kesiliyor bunu bağlayana kadar da bir süre geçiyor bu da bir eksi. Ve tam anlamıyla üstünde istediğin gibi yazıp çizmen pek kolay değil. Ayrıyeten sınavda normal kalemle yapacağın için buna da alışman lazım. Her yere de götüremeyeceğini var sayarsak şahsen ben olsam almazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…