laifodes Yetkin Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 Beğeniler 218 8 Haziran 2024 #1 Okulun bahçesine oturdum, çıtırdan başlamak lazım diye düşündüm. Sınava girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Okulun bahçesine oturdum, çıtırdan başlamak lazım diye düşündüm. Sınava girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Recep Tayyip İvedik Başarılı Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 1.908 Çözümler 2 Beğeniler 957 28 Haziran 2024 #2 laifodes dedi: Okulun bahçesine oturdum, çıtırdan başlamak lazım diye düşündüm. Eki Görüntüle 54395 Sınava girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl merak ettiğim eğer bahçeye 1 ay önceden de oturmaya başlasaydınız o zaman da çalışacak mıydınız?
laifodes dedi: Okulun bahçesine oturdum, çıtırdan başlamak lazım diye düşündüm. Eki Görüntüle 54395 Sınava girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl merak ettiğim eğer bahçeye 1 ay önceden de oturmaya başlasaydınız o zaman da çalışacak mıydınız?
KS KS laifodes Yetkin Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 170 Çözümler 1 Beğeniler 218 29 Haziran 2024 #3 Recep Tayyip İvedik dedi: Hocam asıl merak ettiğim eğer bahçeye 1 ay önceden de oturmaya başlasaydınız o zaman da çalışacak mıydınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine son günü beklerdim.
Recep Tayyip İvedik dedi: Hocam asıl merak ettiğim eğer bahçeye 1 ay önceden de oturmaya başlasaydınız o zaman da çalışacak mıydınız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yine son günü beklerdim.