Ykupon indirim kodları herhangi bir soruna neden olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagataygduk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 417
  • Etiketler Etiketler
    indirim

cagataygduk

Başarılı
Arkadaşlar, bir yakınımın önerisi üzerine ykupon.net adresinden Yemeksepeti, Migros ve Getir promosyon kodları temin ederek kullandım. Gerçekten fiyatlar üzerinde indirim elde ettim ve yemeğimi afiyetle yedim. Ancak bir konu kafama takıldı ve bu yüzden sizden bilgi almak istiyorum. ykupon.net gibi platformlar bu indirimleri nasıl mümkün kılıyorlar? İleride herhangi bir problemle karşı karşıya kalır mıyım diye endişeleniyorum. Bu tür kuponları daha önce deneyimleyen var mı aranızda?

Bir numara satın alıyorlar bu numara ile bu sitelere üye oluyorlar. Bu siteler ilk alışverişe indirim tanımlıyor. Sana aslında numarayı kiralıyorlar ve sen kullandıktan sonra bu hesabı silip yeni hesap açıyorlar. Numara tekrar kullanılıyor. Yani hiçbir sorun olmuyor zaten restoranlar bu farkı ödemiyor sitenin kendisi karşılıyor. Olacak bir şey yok olsa bile sana olmaz. Hiçbir şey olmaz rahat ol ben yaklaşık 2bin lira falan harcadım o sitede.

Bir sorun yaşadınız mı hocam şu ana kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…