• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Yolda bulduğu 1.6 Milyon TL'yi sahibine teslim eden çocuğa çakma Galatasaray forması, top ve tablet hediye edildi

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Batman'da, yolda bulduğu 1.600.000 TL'yi sahibine teslim eden 15 yaşındaki çocuğa çakma Galatasaray forması, top ve tablet hediye edildi. Galatasaraylı iş adamı Dinçer Azaphan kardeşimizi maça davet etti.

Formanın çakma olup, tabletinde Lenovo olması biraz olmamış.

Forma 300 TL, tablet 5.000 TL (fiyatına değmez muhtemelen) top 200 TL.
Hatta 3K'lık tablet bile daha iyidir.
Yazık, bari 10k verseydiniz de forumda konu açardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formayı görünce üzülmüştüm bu iyi olmuş.

Son düzenleme:

Ya ben de bunu anlamıyorum, ulan 1.6 milyon TL taşıyorsun mesela çantada taşıyorsun diyelim nasıl unutmuş olabilirsin ya? Telefonundan önce onu kontrol etmen lazım. Ben olsam 50 kez bakarım.

Ya ben de bunu anlamıyorum, ulan 1.6 milyon TL taşıyorsun mesela çantada taşıyorsun diyelim nasıl unutmuş olabilirsin ya? Telefonundan önce onu kontrol etmen lazım. Ben olsam 50 kez bakarım.

Hadi diyelim insanlık hali unuttu bu getiren çocuğa sağlam bir F/P tablet + giriş-orta segment telefon + orijinal forma ile normal bir top alırdım.
Kesinlikle çok daha iyi olurdu. Bu hediyeler insanlar bize sövmesin hediyesi olmuş.

Hiç hediye vermese daha iyiydi küfür gibi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…