Emre.py Üstün Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.488 Yer Adana 2 Mart 2026 #1 Mesela Burzum dinliyorum ama yorumları kapalı. Üstelik yorum butonunun üstünde sayı da yazıyor olmasına rağmen. Yorumları nasıl görebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2026
Mesela Burzum dinliyorum ama yorumları kapalı. Üstelik yorum butonunun üstünde sayı da yazıyor olmasına rağmen. Yorumları nasıl görebilirim?
StRaBoN Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 503 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 241 2 Mart 2026 #2 Emre.py dedi: Mesela Burzum dinliyorum ama yorumları kapalı. Üstelik yorum butonunun üstünde sayı da yazıyor olmasına rağmen. Yorumları nasıl görebilirim? Eki Görüntüle 230266 Genişletmek için tıkla... Maalesef bildiğim kadarıyla sanatçı kanallarının (Xxx-Konu) hepsinin yorumları kapalı hocam.
Emre.py dedi: Mesela Burzum dinliyorum ama yorumları kapalı. Üstelik yorum butonunun üstünde sayı da yazıyor olmasına rağmen. Yorumları nasıl görebilirim? Eki Görüntüle 230266 Genişletmek için tıkla... Maalesef bildiğim kadarıyla sanatçı kanallarının (Xxx-Konu) hepsinin yorumları kapalı hocam.