Çözüldü YouTube 60 FPS videolarda takılma yok ama 30 FPS videolarda fare takılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BroS7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 188
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BroS7

Üyecik
Bilgisayarı yeni topladım. i5 13400F + RTX 5060 + 32 GB RAM + 750W PSU. YouTube'dan video izlerken (1080p, 2K, 4K) 60 FPS videolarda farede takılma yok ama 30 FPS videolarda mouse takılıyor. Chrome donanım hızlandırmayı kapattım, farklı tarayıcılarda denedim ama düzelmedi.

@Recep Baltaş hocam konuya bir el atarsanız çok sevineceğim aklıma çok takıldı bazı videolarda yapıyor bazilarinda yapmıyor 4K 60 FPS 144p de bazılarında mouse takılıyor bazılarında takilmiyor.

Sorun çözüldü. Monitör geldikten sonra display kablosu ile bağladım sorun çözüldü.

Son düzenleme:
  • Sorunun, monitör veya bağlantı kablosuyla ilgili olduğunu gösteren çeşitli belirtiler var. Bunun için doğru bağlantı ve kablo kullanılması önemlidir.
  • Monitörün çözünürlüğü ve yenileme hızı ile ilgili ayarları kontrol edin.
  • Eğer önceden kullanılan kablo (örneğin HDMI, DisplayPort) soruna neden oluyorsa, yeni bir kablo ile bağlantı kurmak genellikle sorunu çözer.
  • Ayrıca, monitörünüzün desteklediği maksimum çözünürlük ve FPS değerlerini kontrol etmek faydalıdır.

Sorunun çözülmesi adına bu adımları takip ederek süreci yönetebilirsiniz. Eğer başka sorunlar yaşarsanız veya detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsanız, tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…