mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 322 Yer Tekirdağ 22 Ekim 2025 #1 Evet beklenen arayüz güncellemesi sonunda herkese açıldı. Ben tasarımsal olarak beğendim. Mobil tarafta zaten beğenme tuşları ile başlamışlardı yavaştan değişime. Sizin fikirleriniz nedir bu konu hakkında? .
Evet beklenen arayüz güncellemesi sonunda herkese açıldı. Ben tasarımsal olarak beğendim. Mobil tarafta zaten beğenme tuşları ile başlamışlardı yavaştan değişime. Sizin fikirleriniz nedir bu konu hakkında? .
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.558 22 Ekim 2025 #2 Herkese açılmamış mıydı zaten?
KS KS mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 322 Yer Tekirdağ 22 Ekim 2025 #4 27294 dedi: Herkese açılmamış mıydı zaten? Genişletmek için tıkla... Tam açılmamıştı.
Daffy Duck 59 Üstün Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 16 Beğeniler 1.324 Yer İstanbul 22 Ekim 2025 #5 Güzel, minimalist bir tasarım olmuş. Beğendim.
Wartz 3 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.141 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.917 22 Ekim 2025 #6 Kötü olmuş.
KS KS mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 322 Yer Tekirdağ 22 Ekim 2025 #7 Daffy Duck dedi: Güzel, minimalist bir tasarım olmuş. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Daha hoş duruyor. Yeni animasyonlar ve eski arayüz çok abuk duruyordu. Biraz akıcılık eksikliği de vardı. Düzelmiş gibi. Wartz dedi: Kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslında kötü değil daha iyi olmuş siz neyini beğenmediniz? Yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim için.
Daffy Duck dedi: Güzel, minimalist bir tasarım olmuş. Beğendim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Daha hoş duruyor. Yeni animasyonlar ve eski arayüz çok abuk duruyordu. Biraz akıcılık eksikliği de vardı. Düzelmiş gibi. Wartz dedi: Kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Aslında kötü değil daha iyi olmuş siz neyini beğenmediniz? Yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim için.
Wartz 3 Üstün Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.141 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.917 22 Ekim 2025 #8 mburakkarakas dedi: Aslında kötü değil daha iyi olmuş siz neyini beğenmediniz? Yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor.
mburakkarakas dedi: Aslında kötü değil daha iyi olmuş siz neyini beğenmediniz? Yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor.
KS KS mburakkarakas Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 433 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 322 Yer Tekirdağ 22 Ekim 2025 #9 Wartz dedi: Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... İşte kişiden kişiye değişiyor. Doğru söylüyorsunuz. Sade genel olarak. Ben sadeliği daha hoş buluyorum. Fikrinize saygı duyuyorum.
Wartz dedi: Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... İşte kişiden kişiye değişiyor. Doğru söylüyorsunuz. Sade genel olarak. Ben sadeliği daha hoş buluyorum. Fikrinize saygı duyuyorum.
Glade 40 Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.782 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.407 22 Ekim 2025 #10 Wartz dedi: Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Material You/3 Express tasarım diliyle Google her şeyi en basit haline getiriyor.
Wartz dedi: Genellikle Google'ın tasarımlarını beğenmiyorum hocam. Çok sade ve az emek gösterilmiş gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Material You/3 Express tasarım diliyle Google her şeyi en basit haline getiriyor.