YouTube kanalı nasıl büyütülür?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CYBER SHADOW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 52
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Yer
KARTAL/İSTANBUL
YouTube kanalım vardı ve motovlog kanalımı artık büyütemiyorum. Sebebi maddi sıkıntılar çekmem ve motorumun olmaması. 29 abone yapmıştım, hepsi özgün kullanıcı ama artık maddi sıkıntılar yüzünden ara verdim. Önerileriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun da orada içerik üretemiyorum çünkü param yok vallahi parasız hiçbir şey olmuyor çalışıyorum biraz paralanıyım motor alacağım devam edeceğim içerik üretmeye.
YouTube algoritması sürekli içerik üretebilen hesabı sever. Basite indirgeyerek anlattım ama demek istediğim hesabın aktif olarak etkileşimde olması gerekiyor. Topluluk tarafı, yorumlara yanıt verme, video ve canlı yayın vs. Reklam vermeden önce kanalı aktif tutarsanız sizin için aha iyi olur. Ekipmanları topladığınız zaman başlamanız daha iyi olacaktır. Şu anda kanal pasifte kalıyor ama problem olmaz.

Teşekkür ederim hocam.

Ben şahsen YouTube’da bir kitle kazanmanın veya kanal büyütmenin artık aşırı zor olduğunu düşünüyorum dört yıl önce YouTube kanalımı açtım şu an 3600 abonem var benim yaptığım şey kimsenin YouTube’da yapmadığı bir şey yapmaktı bu da belli bir kitle tarafından tutuldu ve izlenildi ya böyle kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıp risk almak zorundasın ya da aşırı genel kitleye hitap eden bir video çekip insanların dikkatini çekmen gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…