İnceleme YouTube Music neden Spotify'dan daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Yok kişisel öneri bilmem ne, banane ondan. Dinleyeceğim müziği kendim bulurum zaten ki YT Music algoritması da cidden çok iyi. Hiçbir şey bulunmuyor Spotify'de. Benim dinlediğim müziklerin hepsi orijinal parçalar olmak zorunda değil.
Oyun müziği, slowed, sped up, remix...
Dolu dolu bir kütüphanesi var YT Music'in. Fiyatını da sonuna kadar hakediyor.

Web siteleri özellik bakımından kısıtlı kalabilir belki. İleride uygulama çıkarmak isterlerse daha çok özellik bahanesi ile güzel olabilir.
Aslında YouTube sitesine indirdiğiniz videoları izlemek için internetsiz girilebiliyor. Yakında bunu YT Music'de de yaparlar.

"Ses kalitesi" için kaynak verilmesi gerekirdi, yanlış anlamayın inanmıyor değilim. Ancak etik olarak kaynak verilmesi gerekiyordu. Güzel yazı, elinize sağlık.

128 üstü zaten sadece flex, başka bir şey değil. YouTube özel bir teknoloji ile sesleri daha iyi kulağa yansıtıyor.
Bilgim yok mâlesef, doğrudur.
Ayrıca Spotify'de var mı bilmiyorum ama müzikleri SD Karta indirebilmek harika bir özellik.

128 üstü zaten sadece flex, başka bir şey değil. YouTube özel bir teknoloji ile sesleri daha iyi kulağa yansıtıyor.
Anlıyorum hocam, ancak bunu bize kağıt üstünde kanıtladığınız zaman gerçek bir "İnceleme" olur. Nedir o "özel bir teknoloji" mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…