eternatus 69 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 652 Çözümler 9 Beğeniler 455 Bugün 22:33 #1 Normalde Brave'in kendi AdBlock'u ile sıkıntısız kullanıyordum; Premium aldıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun sadece Brave'de var çünkü Edge'de sıkıntısız çalışıyor.
Normalde Brave'in kendi AdBlock'u ile sıkıntısız kullanıyordum; Premium aldıktan sonra açılmamaya başladı. Sorun sadece Brave'de var çünkü Edge'de sıkıntısız çalışıyor.
Hasan Merkit 99 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.487 Makaleler 13 Çözümler 112 Beğeniler 8.979 47 dakika önce #2 Gizli sekmede açılıyor mu? Açılıyorsa Brave tarayıcısını sadece youtube.com için temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Gizli sekmede açılıyor mu? Açılıyorsa Brave tarayıcısını sadece youtube.com için temizlemeyi deneyin.
KS KS eternatus 69 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 652 Çözümler 9 Beğeniler 455 45 dakika önce #3 Hasan Merkit dedi: Gizli sekmede açılıyor mu? Açılıyorsa Brave tarayıcısını sadece youtube.com için temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeden denemedim ama çerezleri silip tarayıcıyı yeniden başlattım, bir faydası olmadı. Edge'e geçeceğim galiba. Artı 0 Eksi
Hasan Merkit dedi: Gizli sekmede açılıyor mu? Açılıyorsa Brave tarayıcısını sadece youtube.com için temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeden denemedim ama çerezleri silip tarayıcıyı yeniden başlattım, bir faydası olmadı. Edge'e geçeceğim galiba.
JOKER97 18 Becerikli Katılım 30 Ekim 2025 Mesajlar 142 Beğeniler 67 33 dakika önce #4 AdBlock' u kapat adBlock açık olduğu zaman youtube de sıkıntı oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS eternatus 69 Uzman Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 652 Çözümler 9 Beğeniler 455 32 dakika önce #5 JOKER97 dedi: AdBlock' u kapat adBlock açık olduğu zaman youtube de sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Brave'in kendi adblock'u YouTube'da sıkıntı çıkarmıyor, kapatsam da açsam da bir farkı yok yani Artı 0 Eksi
JOKER97 dedi: AdBlock' u kapat adBlock açık olduğu zaman youtube de sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Brave'in kendi adblock'u YouTube'da sıkıntı çıkarmıyor, kapatsam da açsam da bir farkı yok yani