Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
YouTube Premium
Bu linkten dener misin? Benzer sorunla karşılaşmıştım.
Emiv
Becerikli
YouTube Premium
Stourmer
Uzman
Teşekkürler hocam sanırım uygulama da bug bulunuyor. Verdiğin linkten girip yeniledim üyeliğimi.YouTube Premium
Emiv
Becerikli
Çözmenize sevindim. İyi keyifler.Teşekkürler hocam sanırım uygulama da bug bulunuyor. Verdiğin linkten girip yeniledim üyeliğimi.
skycries
Üyecik
Merhaba, aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve öğrenci üyeliği seçeneği gözükmüyor bende de. İnternetten başka bilgi edinmeye çalıştım fakat bulamayınca buraya yazmak son çarem oldu
Linki defalarca farklı cihazlardan da denedim bir türlü olmuyor... üyelik seçeneği kaldırıldı mı yoksa benim uygulamamda mı bir bug oluyor?
Stourmer
Uzman
İnternet sitesinde görünmüştü bende uygulamada görünmüyordu.Merhaba, aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve öğrenci üyeliği seçeneği gözükmüyor bende de. İnternetten başka bilgi edinmeye çalıştım fakat bulamayınca buraya yazmak son çarem olduLinki defalarca farklı cihazlardan da denedim bir türlü olmuyor... üyelik seçeneği kaldırıldı mı yoksa benim uygulamamda mı bir bug oluyor?