Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stourmer

Uzman
Bugün tekrardan premium almak istedim fakat öğrenci planı çıkmıyor hiçbir şekilde. Birden fazla hesaba baktım oralarda da yok öğrenci planı kaldırıldı mı acaba?
Görselde yenile diyorum ama çıkan sayfada öğrenci planı yok.
IMG_0943.webp

Merhaba, aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve öğrenci üyeliği seçeneği gözükmüyor bende de. İnternetten başka bilgi edinmeye çalıştım fakat bulamayınca buraya yazmak son çarem oldu :( Linki defalarca farklı cihazlardan da denedim bir türlü olmuyor... üyelik seçeneği kaldırıldı mı yoksa benim uygulamamda mı bir bug oluyor?

Merhaba, aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve öğrenci üyeliği seçeneği gözükmüyor bende de. İnternetten başka bilgi edinmeye çalıştım fakat bulamayınca buraya yazmak son çarem oldu :( Linki defalarca farklı cihazlardan da denedim bir türlü olmuyor... üyelik seçeneği kaldırıldı mı yoksa benim uygulamamda mı bir bug oluyor?
İnternet sitesinde görünmüştü bende uygulamada görünmüyordu.

Konuyla benzer olarak bende mobilden ve tarayici uzerinden premium alirken 2 tarafta farkli fiyatlarla karsilasmistim. Tam hatirlamamakla beraber iOS ve Android surumlerinde de boyle bir fark var diye hatirliyorum.