Youtube Shorts nasıl devre dışı bırakılır?

Makaleler
2
Kıymetli hocalarım bu YouTube uygulamasında kısa videolar yani "Shorts" diye bir sekme var. Ben onu devre dışı bırakıp tamamen görünmesini engellemek istiyorum bu mümkün mü? Küçük kuzenim var pis videolar izleyip evde onların taklidini yapıyormuş.

Kıymetli hocalarım bu YouTube uygulamasında kısa videolar yani "Shorts" diye bir sekme var. Ben onu devre dışı bırakıp tamamen görünmesini engellemek istiyorum bu mümkün mü? Küçük kuzenim var pis videolar izleyip evde onların taklidini yapıyormuş.
Kuzeniniz "skibidi tuvalet" videolarının aslını bulur, bu sefer de onları taklit eder. Engelleyerek bir yere varamazsınız, bilinçlendirme lazım.

Normal YouTube uygulamasında bunu yapabileceğinizi zannetmiyorum. YouTube ReVanced yamalarıyla bir YouTube ReVanced uygulaması derleyip orada Shorts'ları devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Screenshot_20240707-155806_YouTube.webp

Screenshot_20240707-155909_YouTube.webp

Elimde kendi derlediğim YouTube ReVanced uygulaması var ancak paylaşamam. Yönetim onaylarsa atabilirim.

Normal YouTube uygulamasında bunu yapabileceğinizi zannetmiyorum. YouTube ReVanced yamalarıyla bir YouTube ReVanced uygulaması derleyip orada Shorts'ları devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 63233

Eki Görüntüle 63236

Elimde kendi derlediğim YouTube ReVanced uygulaması var ancak paylaşamam. Yönetim onaylarsa atabilirim.
Hocam ReVanced halen GitHub - ReVanced/revanced-manager: 💊 Application to use ReVanced on Android ile mi derleniyor? En son surum eski hatasi verdi diye kapatip cikmistim, tekrar derleyeyim olmadi, illet ettirdi reklamlar.

Uygulama için bilmiyorum hocam ama tarayıcı içinde engelleyebilmek için Unhook eklentisini kullanabilirsiniz. Kurduktan sonra eklentinin ayarlarından "Hide Shorts" seçeneğini aktif etmeniz yeterli olur.

Hocam pis videodan kastığınız +18 ise Youtube kids kullanabilirsiniz.

Geri
Yukarı Alt