YouTube uygulaması açıldığında video oynatıyor

18465

Çalışkan
Samsung Galaxy S21 FE telefonumda YouTube uygulamasına girdiğimde kendi kendine video başlatıyor. YouTube ana sayfasının en üstünde bulunan video otomatik olarak başlıyor. Dün böyle bir sorun yoktu, bu sabah itibarıyla bu sorunu yaşamaya başladım. YouTube uygulaması ve telefonun güncellemelerini kontrol ettim, hepsi güncel. YouTube uygulamasını durdurup tekrar açtım, telefonu yeniden başlattım ama sorunu bulamadım.

Sorunun ekran kaydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önbelleği falan temizlemeyi denediniz mi?

Böyle sorunları bazen çözebiliyor.

Telefon ayarlarını sıfirlayabilirsin Dikkat et fabrika ayarları değil Burdaki gibi ama sorumluluk sizde

Aynı sorun bendede mevcut samsung A34 marka telefon bu sabah oluştu.çözümünü bulunca yazarsanız sevinirim.

Aynı sorun bendede mevcut samsung A34 marka telefon bu sabah oluştu.çözümünü bulunca yazarsanız sevinirim.
Tüm ayarları sıfirlayabilirsin Dikkat et ama fabrika ayarları değil. Üst yorumda paylaştığım gibi ve sorumluluk sizde

samsung s20 fe model telefonumda 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum. ayarları sıfırladım olmadı uygulamayı sildim tekrar yükledim olmadı. ama uygulamayı silip youtube güncellemeden açılırsa olmuyor. yeni güncellemede sanki problem var mış gibi geliyor. çözüm bulabilen paylaşırsa çok minnettar olurum

Arkadaşlar aklıma takıldı ama demedim, dener misiniz? @onurkltrl @18465 @emretti

Ayarlardan:

Genel > Özet Akışlarında Oynatma özelliği > kapatır mısınız?

Maalesef önerilen çözümler işe yaramadı, yeni güncelleme gelene kadar beklemeyi düşünüyorum.

Dün sorun kendiliğinden çözüldü.

Son düzenleme:
kolay gelsin herkese, sorunun çözüldüğünü bildirmek için yazıyorum. 10.03.2025 pazartesi sabah uygulamaya girdiğimde sorunum çözülmüştü.
uygulama yorumlarında da bu sorunu yaşayan bir çok kişi vardı. uygulama güncellemesi ile alakalı bir sorundu büyük ihtimal.
bahsedilen yöntemlerin hepsini denedim fakat düzelmemişti teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…