canbozkurt Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 24 Çözümler 6 Beğeniler 407 Yer Ötüken 27 Nisan 2024 #31 Rekabet nedir, ne işe yararın son yıllardaki en iyi örneği. Rekabet olmayınca böyle oluyor
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 27 Nisan 2024 #32 Bu YouTube'da iyice tezek tadı vermeye başladı artık. Lan 10 dakikalık video izleyeceğim ona da ilk başta 2 ortada 2 reklam verme de ağız tadıyla izleyelim be!
Bu YouTube'da iyice tezek tadı vermeye başladı artık. Lan 10 dakikalık video izleyeceğim ona da ilk başta 2 ortada 2 reklam verme de ağız tadıyla izleyelim be!
xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 561 Yer İstanbul/Eyüp 27 Nisan 2024 #33 Livo dedi: İsterse ruhumu satsın yine kullanırım o reklam engelleyiciyi, reklam izlemeye mi giriyoruz video mu belli değil. Genişletmek için tıkla... Tam da böyle bir şey yazmaya gelecektim, cebinde parası olmayan tipler gelip bir de içerik üreticisi para kazanamıyor tatavası yapıyor ona patlıyorum.
Livo dedi: İsterse ruhumu satsın yine kullanırım o reklam engelleyiciyi, reklam izlemeye mi giriyoruz video mu belli değil. Genişletmek için tıkla... Tam da böyle bir şey yazmaya gelecektim, cebinde parası olmayan tipler gelip bir de içerik üreticisi para kazanamıyor tatavası yapıyor ona patlıyorum.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.952 Yer Asphodel 27 Nisan 2024 #34 xalvorath dedi: Tam da böyle bir şey yazmaya gelecektim, cebinde parası olmayan tipler gelip bir de içerik üreticisi para kazanamıyor tatavası yapıyor ona patlıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTuber izlenmesesinden alıyor parasını zaten, sponsoru varsa sıkıştırıyor videonun arasına.
xalvorath dedi: Tam da böyle bir şey yazmaya gelecektim, cebinde parası olmayan tipler gelip bir de içerik üreticisi para kazanamıyor tatavası yapıyor ona patlıyorum. Genişletmek için tıkla... YouTuber izlenmesesinden alıyor parasını zaten, sponsoru varsa sıkıştırıyor videonun arasına.
xalvorath Yetkin Katılım 3 Nisan 2024 Mesajlar 693 Çözümler 2 Beğeniler 561 Yer İstanbul/Eyüp 27 Nisan 2024 #35 Livo dedi: YouTuber izlenmesesinden alıyor parasını zaten, sponsoru varsa sıkıştırıyor videonun arasına. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten, ne yalan söyleyeyim umurumda dahi değil deli gibi para kazanıyorlar zaten.
Livo dedi: YouTuber izlenmesesinden alıyor parasını zaten, sponsoru varsa sıkıştırıyor videonun arasına. Genişletmek için tıkla... Öyle zaten, ne yalan söyleyeyim umurumda dahi değil deli gibi para kazanıyorlar zaten.