Geçenlerde Droners adında bir animasyon serisi keşfettim. Bu seriyi bilinen diğer serilerden ayıran en büyük fark Türkiye'de hiç yayınlanmamış olması. Hatta yayınlamak bir köşede dursun, alınıp dublajlanmamış bile. YouTube üzerinden serinin bölümlerine ulaştım ama izlerken mecburen Türkçe altyazı seçeneği olmadığı için "Otomatik çevirme" özelliğini kullanıyorum. Otomatik çevirme aracı da isabetli bir çeviri yapamıyor, hatta diyalog esnasında araya arkadan bir müzik girdiği zaman hiç çevirmiyor bile. Yarım yamalak ingilizcemle kalan kısımları anlamaya çalışarak izledim seriyi.
YouTube'da İngilizce herhangi bir videoyu veya bir seriyi izlerken otomatik oluşturulmuş İngilizce altyazıyı Türkçe'ye isabetli olarak çevirebilmenin bir yolu var mı? Canlı çeviri tarzı araçlar var mıdır bunun için?
YouTube'da İngilizce herhangi bir videoyu veya bir seriyi izlerken otomatik oluşturulmuş İngilizce altyazıyı Türkçe'ye isabetli olarak çevirebilmenin bir yolu var mı? Canlı çeviri tarzı araçlar var mıdır bunun için?