YouTube'da anlamsız yorum yapan hesaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Başlık için aklıma bir şey gelmedi, o yüzden pardon. Mesela şu hesap: اÙÙØ¤ÙÙ Bu kanalın yorumları enes vb. eleştiricilerin yorumlarında dolaşıyor ve aşırı anlamsız. Adam videonun başlığını bile okumadan yanlış, yalan söylüyorsun falan diyor. Zaten izleyici kitlesi artık bundan bıktığı için yorumlarını görünce direkt ya sövüyor ya da sus lan Arap diyor. 5 yaşındaki bebek bile öyle yorumlardan daha mantıklı şeyler yazar. Benim istediğim eğer yorumları görüyorsanız onun hakkında düşüncelerinizi belirtmeniz.

Anne-babasinin telefonunu aliyor cogu, sonra da cocugum ne yapiyor diye bakmayinca ortaya boyle bisey cikiyor.

Amaçları çoğu zaman spot ışıklarını kendi üzerlerine çekmek olsa da YouTube topluluğunun kalitesinin müthiş derecede düşürdüğünü düşünüyorum. Bu elemanlar yüzünden adam gibi yorum yapamaz hale geldim.

Geçenlerde şöyle bir şey yaşadım: YouTube'da bir ünlünün vefat ettiğiyle alakalı bir gönderi gördüm. Altına da "Allah rahmet eylesin" yazdım. Buraya kadar sıkıntı yok, değil mi? Bir zat da gelip yazdığım yorumun altında "Allah yok" yazdı. Bu yüzden ülkemizin YouTube kitlesi ortada.

Millet, kutuplaşma, kavga etme, birbirini yeme derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…