YouTube'da hikaye anlatımlı kanal için korku oyunu tavsiyesi

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Normalde Cry Of Fear çekmek isterdim ama 12 sene önce çıktığı için bence artık ilgi görmez. Bilmeyen adamlar bilmiyor. Genel olarak oyun hikayesini derinlemesini anlatmam, direkt oyuna New Game dedikten sonra önümüze ne geliyorsa onu yorumlayarak anlatırım. Indie oyunlar iyi tutuyor gibi, bir iki kanal vardır bilirsiniz reklam yapmayalım. Popüler olan oyun önerilerinizi bekliyorum.

Kanalınıza hiç içerik ürettiniz mi? Kanal linki varsa görmek isterim.

Silent Hill 2 Enhanced + Türkçe anlatım + modlar gibi bir içerik çekerdim ben. Direkt güncel oyun olsun dersen, Silent Hill 2 Remake'in videosunu yapabilirsin. Yani en fazla bunlar izlenir tahminime göre.

Kanalınıza hiç içerik ürettiniz mi? Kanal linki varsa görmek isterim.

Silent Hill 2 Enhanced + Türkçe anlatım + modlar gibi bir içerik çekerdim ben. Direkt güncel oyun olsun dersen, Silent Hill 2 Remake'in videosunu yapabilirsin. Yani en fazla bunlar izlenir tahminime göre.
Eski olan SH2 pek oynayasım yok 3 geldiği için. Şu dandirik Indie oyunları da pek ilgimi çekmiyor. SH ve RE mantıklı gibi. SH3 Remake daha 1 çıkmadan gelmeyeceğinden sadece 1 ve 3'ü orijinal oynardım büyük ihtimal. Kitle olmadan eski oyunlar biraz kumar ama denemeden bilemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…