Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar dün video izlerken kedim klavyeye oturdu ve ekran böyle oldu. Acaba nasıl düzeltebilirim? Tam ekranda da bu şekilde: Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Arkadaşlar dün video izlerken kedim klavyeye oturdu ve ekran böyle oldu. Acaba nasıl düzeltebilirim? Tam ekranda da bu şekilde:
Çözüm Michael MYERS 28 Ağustos 2024 En alttaki ayar açılmış sağ tık atıp ona basarak sorunu düzelttim.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 28 Ağustos 2024 #2 Michael MYERS dedi: Arkadaşlar dün video izlerken kedim klavyeye oturdu ve ekran böyle oldu. Acaba nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 78489 Tam ekranda da bu şekilde: Eki Görüntüle 78490 Genişletmek için tıkla... Karanlık modu zorlayın ayarını kapatın. Eğer hala böyle oluyosa adres çubuğuna opera://settings/force-darkmode yazın ve Disabled yapın. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Arkadaşlar dün video izlerken kedim klavyeye oturdu ve ekran böyle oldu. Acaba nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 78489 Tam ekranda da bu şekilde: Eki Görüntüle 78490 Genişletmek için tıkla... Karanlık modu zorlayın ayarını kapatın. Eğer hala böyle oluyosa adres çubuğuna opera://settings/force-darkmode yazın ve Disabled yapın.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 28 Ağustos 2024 #3 TheDon dedi: Karanlık modu zorlayın ayarını kapatın. Eğer hala böyle oluyosa adres çubuğuna opera://settings/force-darkmode yazın ve Disabled yapın. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Zorlama ayarı zaten kapalı. Artı 0 Eksi
TheDon dedi: Karanlık modu zorlayın ayarını kapatın. Eğer hala böyle oluyosa adres çubuğuna opera://settings/force-darkmode yazın ve Disabled yapın. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi hocam. Zorlama ayarı zaten kapalı.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 28 Ağustos 2024 #4 Michael MYERS dedi: Düzelmedi hocam. Zorlama ayarı zaten kapalı. Eki Görüntüle 78494 Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Düzelmedi hocam. Zorlama ayarı zaten kapalı. Eki Görüntüle 78494 Genişletmek için tıkla... Dark Reader kullanıyor musunuz?
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 28 Ağustos 2024 #5 TheDon dedi: Dark Reader kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... O nedir? Artı 0 Eksi
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 28 Ağustos 2024 #6 Michael MYERS dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Dark Reader - Chrome Web Mağazası Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın. chromewebstore.google.com Her web sitesini zorla koyu moda çeviren bir eklenti. Kullanıyorsanız silin diyecektim. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Dark Reader - Chrome Web Mağazası Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın. chromewebstore.google.com Her web sitesini zorla koyu moda çeviren bir eklenti. Kullanıyorsanız silin diyecektim.
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 28 Ağustos 2024 #7 TheDon dedi: Dark Reader - Chrome Web Mağazası Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın. chromewebstore.google.com Her web sitesini zorla koyu moda çeviren bir eklenti. Kullanıyorsanız silin diyecektim. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
TheDon dedi: Dark Reader - Chrome Web Mağazası Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın. chromewebstore.google.com Her web sitesini zorla koyu moda çeviren bir eklenti. Kullanıyorsanız silin diyecektim. Genişletmek için tıkla... Kullanmıyorum.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 28 Ağustos 2024 #8 Michael MYERS dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Opera’yı karanlık modda mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Opera’yı karanlık modda mı kullanıyorsunuz?
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 28 Ağustos 2024 #9 YouTube ayarlarından temayı değiştirip deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.423 Yer Haddonfield, Illinois 28 Ağustos 2024 #10 En alttaki ayar açılmış sağ tık atıp ona basarak sorunu düzelttim. Artı 0 Eksi Çözüm