Youtube'daki Windows 10 hızlandırma rehberi doğru mu?

ibrahim35

Uzman
Arkadaşlar hepinize selamlar. Youtube'da gezinirken ana sayfama düşen "The ONLY Windows PC OPTIMIZATION Guide You Will EVER Need In 2024" videosu hakkında sizlere danışmak istedim. Videoda arkadaş bazı ayarları değiştiriyor bazı yazılımlar kuruyor, bu yazılımların hepsini videonun açıklamasında Drive bağlantısı ile veriyor. Sistemimden çok şikayetçi değilim ama yine de daha iyi olmasını isterim. Bu yüzden bu videodaki adımları uygulamak isterim ama gerçekten işe yarar mı ya da verdiği linkteki dosyalar güvenilir midir emin olamadım. İlk size danışmak istedim. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Video:

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
Link kısaltma ile göndermeye çalıştım. Bende vermiyordu kusura bakmayın değiştireyim hemen. Direkt Youtube linkini yapıştırdığım zaman gönderemiyorum.

Yapmanızı önermiyorum, bazı sistem ayarlarıyla oynuyor ve bazı pek bilinmeyen uygulamalar indirtiyor bunlar zararlı olabilir. Ayrıca sistem ayarlarıyla oynadığından dikkatli olmak lazım sistemi bozabilirsiniz. Önermiyorum.

Drive ile veriyorsa pek yanaşmayın derim, kesin değil ama şüpheli duruyor. Yapmamanızı öneririm.

Macera aramaya gerek yok, SSD ve 8+ RAM ile gayet istikrarlı çalışıyor zaten Windows. İlla yapacağım diyorsan ShutUp10++ kullanıp kendin elle ayarlayabilirsin sistemi.

Gerek yok. Klasik FPS arttırma ayarlarını yapın yeter. Bilgisayarı yüksek performansa almak vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…