Arkadaşlar merhaba. Üniversite 1. sinif öğrencisiyim.
İngilizce temelim tek tük var ve bir dönem İngilizce 2 dersini göreceğiz. Bana YouTube'da her şeyi temelden alan İngilizce hocası lazım. Bana tavsiye edebileceğiniz bir hoca var mı?
Arkadaşlar merhaba. Üniversite 1. sinif öğrencisiyim.
İngilizce temelim tek tük var ve bir dönem İngilizce 2 dersini göreceğiz. Bana YouTube'da her şeyi temelden alan İngilizce hocası lazım. Bana tavsiye edebileceğiniz bir hoca var mı?
İngilizce öğrenmek için YouTube'da takip edebileceğin bazı kanallar şunlardır:
- English with Lucy: Temel İngilizce bilgilerinizi geliştirmek için harika bir kanal. Gramer, kelime bilgisi ve telaffuz konularında zengin içerikler sunuyor.
- BBC Learning English: Güncel içeriklerle dolu, basit ve anlaşılır derslerle temelden başlayarak İngilizce öğrenimini destekleyen bir kaynak.
- EngVid: Birçok farklı öğretmenle İngilizce dersleri alabileceğiniz, geniş bir konu yelpazesine sahip bir platform.
- Rachel's English: Telaffuz ve konuşma becerileri üzerine odaklanan dersleriyle bilinir, başlangıç seviyesindeki öğrenciler için faydalıdır.
- English Class 101: Temel dersler, kelimeler ve ifadeler üzerine pratik içerikler sunarak İngilizceyi daha eğlenceli hale getirir.
Bu kanallardan birini seçerek başlayabilir ve dersleri düzenli olarak takip edebilirsin. Başarılar!