Drivefast

Uzman
Merhaba. Xbox Series S'den F1 24 Forza Horizon gibi oyunlar oynuyorum ama direksiyon seti ile oynamak istiyorum. Xbox ile uyumlu direksiyon setleri çok az olduğu için hem bütçe olarak uygun hem de uyumlu bir direksiyon seti buldum: Yues GT 10. adını ilk kez duydum, kullanan ya da bilen bir arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?

Merhaba. Xbox Series S'den F1 24 Forza Horizon gibi oyunlar oynuyorum ama direksiyon seti ile oynamak istiyorum. Xbox ile uyumlu direksiyon setleri çok az olduğu için hem bütçe olarak uygun hem de uyumlu bir direksiyon seti buldum: Yues GT 10. adını ilk kez duydum, kullanan ya da bilen bir arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?
Ne çıkacağını bilemezsiniz hocam 2. elden G920 kovalamanız daha sağlıklı olur.

Yarış oyunları için yeterli bir dereceye sahip ancak bu fiyatlarda sıfır direksiyon seti tercih etmeyin, çünkü ikinci ellerde çok daha iyi modeller vardır.

Örnek bir model:

• Logitech Driving Force GT: 900 derece destekli, Logitech'in bu bütçelerde zorlayıp bulabilirseniz 2007 çıkışlı bir model, ancak Xbox Series S desteği yoktur.
Açıkçası sizin bütçe yükseltmenizi öneririm.

Ne çıkacağını bilemezsiniz hocam 2. elden G920 kovalamanız daha sağlıklı olur.
G920 4 bin lira asla civarlarında çıkmaz, arkadaşın baktığı direksiyon seti 4 bin liraya yakın.

G920 4 bin lira asla civarlarında çıkmaz, arkadaşın baktığı direksiyon seti 4 bin liraya yakın.
Doğru fakat daha aşağısı hiç olmasa daha iyi bence. PC olsa dediğiniz gibi DFGT, G25, G27 gibi modeller var fakat Xbox uyumlu minimum bu modeller tercih edilmeli aksi takdirde keyif verme ihtimali çok düşük.

Hocam bu bütçeye Logitech bulmak çok zor ikinci el de baktım zor gözüküyor ama Thrustmaster Ferrari 458 Spider buldum masa aparatı ve dönüştürücü lazımmış sizce alınır mı? 2500TL gibi bir fiyatı vardı.

Hocam bu bütçeye Logitech bulmak çok zor ikinci el de baktım zor gözüküyor ama Thrustmaster Ferrari 458 Spider buldum masa aparatı ve dönüştürücü lazımmış sizce alınır mı? 2500TL gibi bir fiyatı vardı.
Hocam bence kaliteli bi gamepad alın, bahsettiğiniz modeller giriş seviyesinden bir tık altta ve dereceleri düşük. Zaten Forza Horizon mekanikleri nedeniyle direksiyonla oynamaya pek uygun değil. Çok arcade bir oyun, dün 3 saat onlarca ayar, feedback, açı, araç, kaster, viraj demiri ayarı denedim ne yaptıysam adam olmadı.

Bu tarz direksiyonlarla ETS ATS gibi sakin simülasyon oyunları çok keyifli ama G29, G920, G923 bile yarış oyunlarında güçsüz kalıyor 2NM tork ile. O yüzden yarış oyunlarında inanın bana güzel bir gamepad ile daha çok keyif alırsınız.