Çözüldü Yük altındayken MSI MPG A1000G PSU'dan gelen sinek vızıltısına benzer ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Massive1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 184
  • Etiketler Etiketler
    psu ses
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Massive1

Uzman
Öncelikle herkese iyi sosyaller. 15 dakikalık bir OCCT Power testi yaptım ve sıfır hatayla bitti test. Fakat test esnasında PSU'dan (tam emin değilim) sinek vızıltısına benzer bir ses geliyordu. Test bittiğinde ise o ses de kesildi. PSU güç kablosu arasında boşluk olacak şekilde takılı. Acaba bu yüzden kabloyla alakalı bir durum mu var yoksa PSU'nun kendisiyle alakalı bir sorun mu var? PSU'yu sıfır almıştım, modeli de MSI MPG A1000G. Sesi fullediğinizde daha net duyuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aklıma geldi ama daha önce hiç yaşamadığım için sesin neye benzediğini bilmiyordum. Bu Coil Whine zaman içinde herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi?
Çıkarmaz hocam benim ekran kartımdada var cw sesi yüke girince duyuluyor,sorun çıkartmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…