Ömer_Yeter 68 Üstün Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.717 Çözümler 8 Beğeniler 2.810 Yer Trabzon/Şalpazarı 1 Ekim 2025 #11 Altair dedi: Eki Görüntüle 189452 Hocam kodu yazıp tamama bastıgımda böyle bir yazı çıktı tamam a basınca sadece kapanıyor bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam sizin rehberinizi attım ama sanırım bir şeyi kaçırmışım.
Altair dedi: Eki Görüntüle 189452 Hocam kodu yazıp tamama bastıgımda böyle bir yazı çıktı tamam a basınca sadece kapanıyor bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam sizin rehberinizi attım ama sanırım bir şeyi kaçırmışım.
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 503 Çözümler 1 Beğeniler 131 2 Ekim 2025 #12 Ömer_Yeter dedi: @Recep Baltaş hocam sizin rehberinizi attım ama sanırım bir şeyi kaçırmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldı sanırım böyle ne yapacağız. @Recep Baltaş hocam bi bakabilirmisiniz diski siliCemde tekrardan oyunları yüklemeye. uğraşmak istemiyorum
Ömer_Yeter dedi: @Recep Baltaş hocam sizin rehberinizi attım ama sanırım bir şeyi kaçırmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldı sanırım böyle ne yapacağız. @Recep Baltaş hocam bi bakabilirmisiniz diski siliCemde tekrardan oyunları yüklemeye. uğraşmak istemiyorum