Yüksek miliamperli bataryaya sahip telefon önerisi

Bütçe
Bütce 35K 40K

Tahir.bin

Uzman
Yer
Kayseri
Şu anki telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 5000mA yetmiyor. Şöyle yok mu 6000 7000 mA bataryaya sahip telefon?

Şu anki telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 5000ma yetmiyor. Şöyle yok mu 6000 7000 ma bataryaya sahip telefon?

Redmi 15'e bakabilirsiniz ama bence telefon alırken en son bakılacak şey bataryadır ben şu anki telefonumu alacağım zaman 5.000 mAh bataryalı telefonmu olur a serisinin sarjı gitmiyor diyorlardı hicbirini dinlemeyip A36 aldım sarjıda 1.5 gün rahat cıkartıyor.

Normalde var ama Avrupa Birliği standartları doğrultusunda Türkiye'de yüksek mAh'lı telefonların satışı yasak. Daha doğrusu pratik değil, mevzuatlar çok kısıtlıyor. Yurt dışı, özellikle Asya cihazlarında bulabilirsiniz. Ayrıca batarya, telefonun ağırlığının %80'i falan diyebiliriz. Batarya ne kadar büyükse o kadar taşıması zor oluyor.

Türkiye'ye gelen cihazlar AB'de ki gibi daha az mAh ile gelme durumu yok.
Mesela Honor 400'ün AB ve Türkiye modelleri gibi.
Türkiye modeli Çin ve AB harici yerlerde ki ile aynı.
Şu anki telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 5000ma yetmiyor. Şöyle yok mu 6000 7000 ma bataryaya sahip telefon?

35-40k için iyi bataryalı cihazlar olarak bunları öneririm.

İsterse 1 kilo olsun yeter ki ağır durumlarda 2 gün götürsün.
Ayrıca 1-2 gün götürecek cihaz çok az.
Eğer donanım kamera malzeme kalitesi vs umrunuzda değilse Magic 8 Lite bakabilirsiniz.
Ve şunu da söyleyim,Optimize > mAh

Zaten yok. Mesajımı düzgün okuduğuna emin misiniz? Türkiye, Avrupa standartlarına uyan bir ülke olduğunu belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…