Yüksek protein ve kalorili pratik kahvaltı tavsiyesi

ornitorenk

Becerikli
Sabah hiçbir şey yapasım yok. İştah desen o da yok. Yani gideyim de kendime omlet yapayım afiyetle yiyeyim düşüncesi hiçbir zaman olmadı. Gece aç uyusam bile sabah uyandığımda iştahım olmuyor. Spor yapmasam umurumda olmazdı sabahları ama şimdi her sabaha ne yesem acaba ne yapsam evde bir şey yok off poff deyip ikilimde kalıyorum.

Her neyse var mı önerisi olan?

Çırp da ye, çırp :D

1737363977279.webp

Son düzenleme:
En hızlısı açıkçası omlet yapmak. Ben her sabah 6 yumurtayı kırıp, dört tanesinin sarısını çöpe atıp yediğimi hatırlıyorum.

Sarısını da yiyorum ben. Sarısını ayıracaksam da hayatta çöpe atmam, dolapta dursun 4 yumurta sarısıyla güzel tiramisu kreması yapılır.

Sabah hiçbir şey yapasım yok. İştah desen o da yok. Yani gideyim de kendime omlet yapayım afiyetle yiyeyim düşüncesi hiçbir zaman olmadı. Gece aç uyusam bile sabah uyandığımda iştahım olmuyor. Spor yapmasam umurumda olmazdı sabahları ama şimdi her sabaha ne yesem acaba ne yapsam evde bir şey yok off poff deyip ikilimde kalıyorum.

Her neyse var mı önerisi olan?

İlle kahvaltı yapacaksın diye bir kural yok, ben bazen günde bir öğün yerim ama istediğim her şeyi tıka basa yerim. Makine değiliz, sürekli planlı uyku programlı yemek vesaire sürdürmek mümkün olmayabilir. Üşengeçsen geceden yulaf + süt + varsa tadı iyi olandan whey protein + sevdiğin birkaç kuruyemiş karıştır dolaba koy, sabaha kadar yulaflar yumuşasın ve süte nişasta salsın, krema kıvamı alsın. Overnight oats adı altında tonla tarif var. Ekşisi az olan süzme yoğurt bulursan onla da hoş olur hatta bana da söyle zincir marketlerden birinde bulursan ben de alayım.

5 yumurtayı geceden haşlıyosun, sabah ikiye bölüp baharatlarını ve tuzunu ekledikten sonra gömülmeye hazır. Benim her sabah rutin kahvaltım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt