Merhaba GameSir sitesinden Controller alacağım fakat yun Express veya 4px Express kullanıyorlarmis fakat ben yun için rica edeceğim. Alacağım ürün 42.5 dolar ama düşük yazacaklar tabii. Sorum şu, yakin vakitte YunExpress ile ürün aldınız mi acaba? Vergi olayı hâlâ aynı mi? Yoksa ayni ürün AliExpress'te de mevcut. Onlar Cainiao ile yolluyorlar ve PTT'yle geliyor, her türlü 450-500 vergi çıkıyor.
4pxle takip kodunu sisteme girmislerdi ama daha yola çıkmamıştı destege yunla vericektiniz hani yazdim o da tamam yunla yollayacağım yazdi. Yarın yeni kod belli olur sanırım. 4px icin baska yerlere baktım ptt ile gelmiş 2-3 kisiye ve 200-300 civarı vergiler cikmis ondan 4pxlede gelse sıkıntı yok.
Satın aldığınız siteye mail atıyorsunuz. Ama her site yapmıyor haberiniz olsun. Mesela WhatGeek ve Shenzhenaudio sitelerinden alışveriş yaptım YunExpress ile istedim hiç mağdur olmadım, yardımcı oldular.
4pxle takip kodunu sisteme girmislerdi ama daha yola çıkmamıştı destege yunla vericektiniz hani yazdim o da tamam yunla yollayacağım yazdi. Yarın yeni kod belli olur sanırım. 4px icin baska yerlere baktım ptt ile gelmiş 2-3 kisiye ve 200-300 civarı vergiler cikmis ondan 4pxlede gelse sıkıntı yok.