Yurt dışı iPhone 14 Pro Max ve 15 Pro Max telefonların ortalama fiyatı nedir?

glados

Yetkin
Yer
New York City
Sorum başlıktaki gibi. Az önce sarı sitede baktım, ikisinin fiyatları 17-30 bin lira arası gidip geliyor. Sizce bunlar normal mi? Güvenli midir ve toplama olmadığını nasıl anlarım? Ayrıca ikinci el bakıyorum, sıfır yok çünkü.

Baktığınız fiyatlar normaldir. Kapanma süresi, kozmetik ve donanımsal durumu fiyatını çok etkilemekte. Toplama olduğunu ise YouTube üzerinden araştırarak farklarına bakarak anlayabilirsiniz ancak bazı toplamalar çok iyi işçilik ile yapıldığı için anlaşılmıyor. Benim kendi şahsi görüşüm yurt dışı telefon alınmaması yönünde. Çünkü bir sürü derdi oluyor. Uğraşmaya değmez. Ayrıca 20-30K bütçe az bir para değil, paranızdan olmaktansa Android tarafına bakabilirsiniz. iPhone alacaksanız anlayan birisi ile almanızda fayda var.

neden alınmaması gerek anlamadım?

neden alınmaması gerek anlamadım?
1 - iPhone piyasası çok karışık. Telefoncular cihazları fahiş fiyatlara satıyor ve alıyor.
2 - Cihazın toplama olup olmama gibi bir sürü sıkıntısı var.
3 - Cihazın nereden alındığına dikkat etmeniz gerekiyor çünkü bildiğim kadarıyla Çin cihazlarında yapay zeka özellikleri çalışmıyor.
4 - 4+4 totalde 8 ay kullanım senaryosu sonrası 4 ay boyunca çift telefon gezmek zorundasınız. Sonrasında ise cihazın açılmasını beklemek zorundasınız.
5 - Aldığınız cihazın ne zaman kapacağını ne zaman açılacağını iyi bilmeniz lazım yoksa bir anda kapanıp bir daha açılmayabilir.
ve benzeri türlü türlü sorunlar oluyor. O yüzden benim kendi görüşüm alınmaması yönünde. Ama iOS ekosistemi içerisindeyseniz tercih sizin tabii ki. Benim söylediklerim sadece kendi görüşüm.

Anladımda sonuncusu hariç diğerleri benim için sorun değil gibi ya su an. iPhone XR kullanıyorum ve 2 telefonla gezerim 4 ay problem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…