Evet, kullanabiliyorsunuz. 4 ay fiziksel, 4 ay e-SIM diye biliyorum. Kalan 4 ayda iPhone 6-7 falan taşıyorsunuz yanınızda. Aynı iCloud bağlayınca aramalar mesajlar falan iPhone 11'e geliyor. Her yıl sıfırlanıyor süre zaten.
iphone 13 sonrası e-sim ya da normal sim taksanda ilk imei'ye eşliyor taktığın hat o yüzden birçok telefoncu ve operatör ikinci 4 ayı kullanmak istediğinde aktif edemiyor. (8 ay kullanım süreniz var yılbaşında yenileniyor ve her imei için 4 + 4 şeklinde.) kendi kullanımımdan örnek verirsem iphone 14 kullanıyorum kayıtsız ikinci 4 aylık hakkım için redteago'dan ilk imei adresime (ilk imeiyi 4 ay kullandım ve kullanım süresi bitti.) bir adet deneme e simi aldım ve ilk simi e simle doldurdum bu sayede ikinci imei boşa çıktı ona da fiziksel kartımı taktım ve kullanmaya devam ettim. tabi ikinci imeiyi fiziksel takarsan yaptığım yönemle telefonu sıfırlamaman ya da sim kartı çıkartmaman gerekiyor yoksa tekrar taktığında imei1e geçecektir sim kartın. bununla ilgili internette birçok video mevcut tek tavsiyem telefonu alırken aldığın yere dikkat et. Türkiyedeki telefonculardan yurtdışı toplama telefon almamaya dikkat et.