Yurt dışı iPhone 15 Pro'dan yurt içi iPhone 16e modeline geçilir mi?

Yer
İstanbul
Arkadaşlar elimde 3 ayı kalmış %89 pil sağlığı olan bir iPhone 15 Pro var. Kaydettirme şansım yok ki zaten fiyatlar uçuk. Arka kamerada çok sık fotoğraf çekmem arada sırada genelde selfie yaparım. Telefonlada günlük sıradan basit oyunlar oynarım, genelde sosyal medya kullanıp video veya film izlerim. Yaklaşık 22,400 TL fark ile geçeceğim. Sizce mantıklı mı?

Burayı tam anlamadım. Sen 22K ödeyeceksen geçilmez. Daha iyi takaslar bul.
Evet 0 16e için 22k ödeyeceğim sattığım kişiyle takasım değil yurt dışı olduğu için telefonu maksimum 20-23.000 TLye satabiliyorum. Bu da bana 16eyi bile 20.000 TL fark ile almama sebep oluyor. Yurt dışı telefon aldığım için pişmanım ama kurtulmak için son çarem TR cihazı. Çünkü sonrasında üstüne koyup 17 cihazına geçebilirim değer kaybı yaşamadan.

Taşıyıcı şebeke cihazları oluyor onları alabilirsiniz aslında. Ama sanırsam artık yurt dışı kullanmak istemiyorsunuz. Yurt dışı Xiaomi 15 server kayıtlılarla takas yapmaya çalışın. Telefoncular alabilir.

16e ye para vermenizi önermem şahsen.

Androide geçeyim mi diye sormamıştım ancak yardım olur diye söylediğinizden ötürü teşekkür ederim. 16e neden geçilmez?

22K ya bir tane daha 15 Pro alsana madem değeri o kadar. 2 telefonu değişimli kullanırsın 6 ayda bir.

İkincil bir iPhone 7, iPhone 8 gibi bir cihaz alıp SIM kartınızı takarsanız ek cihaz olarak kullanabilirsiniz, iCloud sayesinde aramaları vs. de iPhone 15 Pro’da alabilirsiniz. En iyisi öyle yapın derim, iPhone 15 Pro’dan iPhone 16e’ye geçilmez diye düşünüyorum.

Yurtdışı 3 ay sonra kapanacak ve kullanılmayacak. Pil sağlığıda azalıyor ve global garanti kapsamı dışına çıkacak. Haliyle biri alır mı sanmıyorum. Kendimi yurt dışı döngüsünden çıkarmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…