Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bu aleti alacağım bu hafta bir aksilik olmazsa. Yurt dışı cihazı, kapalı kutu ve 1 yıl garanti var. Oyun konularında sıkıntı yaşatır mı? Bu kasalar nasıldır ısınma vs. kronik bir şeyi var mıdır Omen laptoplarda? Teşekkürler.
HP Omen MAX Ultra 9 275HX, 32 GB DDR5 5600 MHz RAM, 2 TB NVMe Gen4 M.2 SSD, RTX 5070 Ti, 16" QHD+ 500 nit 240 Hz IPS laptop modeli.
Teşekkürler bakalım nasipse elimize geçsin de fiyat kafama yatıyor
Ya o cihaz haftaya gelecek diyorlar aciliyetim de var biraz 95e bunu bırakıyorlar bunu alacağım galiba bugün yine bir akıl alayım dedim ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler bakalım nasipse elimize geçsin de fiyat kafama yatıyor
Ya o cihaz haftaya gelecek diyorlar aciliyetim de var biraz 95e bunu bırakıyorlar bunu alacağım galiba bugün yine bir akıl alayım dedim ne düşünüyorsunuz?
1TB versiyonu Trendyol'da 125Bin. 90'a düşürmeye çalış al. 2000DOLAra falan satılıyor bunlar yurt dışında o da direkt 82-85bin arası yapıyor. 90'a düşürüp alabilirsen muazzam olur. Cihaz tek başına zaten çok iyi.
Zaten yurt dışından kendin almak istesen 84-85 bin vermek zorundasın. Onlar da 5-6bin kar elde ediyor. 92-93 de.
Bütçenin çıkmadığını falan belirt hocam gayet iyi fiyata almış olursun.