• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Yurt dışı, kapalı kutu ve 1 yıl garantili HP Omen Ultra 9 275HX & RTX 5070 Ti laptop alınır mı?

oneofAli

Çalışkan
Arkadaşlar selam,

Bu aleti alacağım bu hafta bir aksilik olmazsa. Yurt dışı cihazı, kapalı kutu ve 1 yıl garanti var. Oyun konularında sıkıntı yaşatır mı? Bu kasalar nasıldır ısınma vs. kronik bir şeyi var mıdır Omen laptoplarda? Teşekkürler.

HP Omen MAX Ultra 9 275HX, 32 GB DDR5 5600 MHz RAM, 2 TB NVMe Gen4 M.2 SSD, RTX 5070 Ti, 16" QHD+ 500 nit 240 Hz IPS laptop modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süreler sizi götürecektir. Yurt dışı menşeli ürünlerde mena bölgesine göre çok daha az sorunla karşılaşılıyor. Hayırlı olsun şimdiden.

Satıcıyı ve YD olmasını bilemem fakat Omen Max serisi zaten HP'nin en iyisi. Omen veya Victus sorulsa karşı çıkarım da Omen Max'e özeniyorlar.

Satıcıyı ve YD olmasını bilemem fakat Omen Max serisi zaten HP'nin en iyisi. Omen veya Victus sorulsa karşı çıkarım da Omen Max'e özeniyorlar.
Teşekkürler bakalım nasipse elimize geçsin de fiyat kafama yatıyor

Ya o cihaz haftaya gelecek diyorlar aciliyetim de var biraz 95e bunu bırakıyorlar bunu alacağım galiba bugün yine bir akıl alayım dedim ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

1TB versiyonu Trendyol'da 125Bin. 90'a düşürmeye çalış al. 2000DOLAra falan satılıyor bunlar yurt dışında o da direkt 82-85bin arası yapıyor. 90'a düşürüp alabilirsen muazzam olur. Cihaz tek başına zaten çok iyi.

95 altına inemiyoruz dedi ben 90 zorladım da olmadı ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…