Selam, ikinci elden uygun fiyatlı telefon bakıyorum, 4 bin TL civarına S9 Plus, S8 Plus, Samsung Galaxy Note 9, Note 8 biraz bütçe çıkarak Note 10 olabilir. Alınır mı? Yurt dışı alsam IMEI atabilir miyiz sizce? İşlemci modeline göre fark eder mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
Biraz da Nostalji hissettirsin istiyorum. Ana telefon olarak kullanacağım. iPhone 7, 6 Plus, 7 Plus da olabilir. 8 Plus da güzel olur.
Galaxy Note 9 genel olarak S9 Plus'a göre daha iyi ancak daha pahalı maalesef. Uygun bulursanız birini alın. Note 10 için pek de gerek yok. Onun dışında iPhone 11 bile yavaşlamış iken aşağıdaki cihazların söz hakkı bile geçmez. Alacaksanız da geneli toplama. Dikkat edin.
Galaxy Note 9 genel olarak S9 Plus'a göre daha iyi ancak daha pahalı maalesef. Uygun bulursanız birini alın. Note 10 için pek de gerek yok. Onun dışında iPhone 11 bile yavaşlamış iken aşağıdaki cihazların söz hakkı bile geçmez. Alacaksanız da geneli toplama. Dikkat edin.
Bu butcede iPhone SE 2 oneririm. Kamera olarak rakipsiz bir cihaz fiyatina gore ve nostalji hissini insana iliklerine kadar hissettirecek bir telefon. Powerbank lazim olabilir. Ancak S9 alsan bile cihazin bataryasi mahvolmustur. SE 2 alirsan uygun bir Deji bataryayla degistirebilirsin.
Bazi ilanlara baktim bunlari buldum.
Bu butcede iPhone SE 2 oneririm. Kamera olarak rakipsiz bir cihaz fiyatina gore ve nostalji hissini insana iliklerine kadar hissettirecek bir telefon. Powerbank lazim olabilir. Ancak S9 alsan bile cihazin bataryasi mahvolmustur. SE 2 alirsan uygun bir Deji bataryayla degistirebilirsin.
Bazi ilanlara baktim bunlari buldum.
Bahsettiğiniz modelleri hiç kullanmadım doğrusu. Bir buçuk sene önce forum da S10+ hakkında kendi görüşlerimi belirtmiştim. İstersen buna bir göz at belki işine yarar.
Merhaba, bu makale de telefonum Samsung Galaxy S10 Plus hakkında deneyimlerimden bahsedeceğim.
Makalemde telefonun
Tasarım
Kamera
Oyun ve Şarj Performansı
Yazılım ve Telefonun İçerisindeki Özelliklerine
değineceğim. 1- Tasarım
Öncelikle telefonun ön ekranından başlamak istiyorum. Telefonun ön kameralarının orta üst kısım da olmasını beklerken sağ üst köşeye koyulmuş. Açıkçası bu pek hoşuma gitmedi. Mesela telefonda ekran görüntüsü aldığım zaman kameranın olduğu bölüm çok boş gözüküyor ve telefonun şarj...
Selam, ikinci elden uygun fiyatlı telefon bakıyorum, 4 bin TL civarına S9 Plus, S8 Plus, Samsung Galaxy Note 9, Note 8 biraz bütçe çıkarak Note 10 olabilir. Alınır mı? Yurt dışı alsam IMEI atabilir miyiz sizce? İşlemci modeline göre fark eder mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
Biraz da Nostalji hissettirsin istiyorum. Ana telefon olarak kullanacağım. iPhone 7, 6 Plus, 7 Plus da olabilir. 8 Plus da güzel olur.
Biraz da nostalji hissettirsin istiyorum. Ana telefon olarak kullanacağım. iPhone 7, 6 Plus, 7 Plus da olabilir. 8 Plus da güzel olur.
S9+ ya da Note 10 alın.
Olabildiğince yeni almak daha iyi olur.
Yurt dışı alırsanız IMEI atamazsınız. İşlemciler modelden modele fark eder.
Size tavsiyem piyasayı araştırıp 5-6k ya bütçenizin biraz üstüne çıkarak S20 FE almanız.
Eğer biraz da yazılım bilginiz varsa (YouTube'da tutorial videoları vardır belki) One UI 6.1 ROM'la o cihazı makul bir süre kullanabilirsiniz.
Ayrıca SE 2 de tercih edebilirsiniz. Muhtemelen o fiyata alabileceğiniz en iyi kamera ve işlemciye sahip.