Yurt dışı Samsung Galaxy S24/S25 alınır mı?

Makaleler
5
Yer
Winterfell
Ablama telefon alınacak ama iş yerinde arkadaşı dedi diye kaçak almayı düşünüyor. Bildiğim kadarıyla (pek anlamam telefonlardan) IMEI kaydı yapılmıyormuş artık Samsung cihazlara ve alanların ellerinde kalmış diye okudum. Öneriniz nedir? Şahsen yurt içi alınması taraftarıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadara alacaksınız? Server kayıt oluyor mu? Bunlar önemli sorular.

Yurt içi alın. Samsunglarda server kaydı kapalı diye biliyorum. Eğer ucuza amiral gemisi istiyorsa yurt dışı Xiaomi 14/15 bakmalı.

Şahsen almazdım

Kayıt problemi ve değer kaybı gibi etkenler mevcut. Bütcesi az ise s24fe ve benzeri cihazları düşünebilir ama gerçek bir amiral tadı vermez.

Kayıt olayı patladı gibi...

Samsung Server'ları uzun bir süredir kapalı.

Üstüne üstlük artık One UI 8 ile birlikte BL kilidi açma işi de son buldu.

Türkiye cihazı tercih edin, her zaman...

Kayıt olmayan telefon alınmaz. Al bi tane kayıtlı Xiaomi 15 keyfine bak.

Yurt dışı telefonların kayıt işi mesele. Bütçesine göre ikinci el ya da daha düşük segmentli telefon alması daha doğru olur.

Uzun süredir server kayıtlarını açılmasını bekliyorum ancak hala açılmadı, bazı Telegram kanallarında ekim ayında açılacağı söyleniyor ama sadece söylenti, tavsiyem Xiaomi 15 alın server kaydı yaptırıp kullanırsınız, mümkün olursa yarın server kayıtlı alacağım, aldığım zaman sormak istediğiniz sorular olursa etiketlersiniz server kaydı vs.

Elde patlama durumu yok bir tane telefoncuya sormuştum bendeki S23'e başka markanın IMEI'sini atarız Samsung kapalı demişti tek sıkıntı telefon her yerde o marka olarak gözüküyor birkaç tane program vardı adlarını unuttum onları kullanamıyorsun o kadar normal çalışıyor.
Konuya gelirsek, tabi fiyata da bağlı ama bence yurtdışı telefon olarak yüksek s24 s25 gibi amiral gemileri alınmaz. Makx 4-5 binlik telefonlar alınır o da hazır imei attırılmışsa.

Bütçeyle alakalı değil sıkıntı yarı fiyatı diye almayı düşünüyor. Ben kaçak al desem burnumdan getirir arkadaşı dedi diye bilmediği işi yapacak

Ablam Samsung istiyor ama yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…