Yurt dışı Samsung Galaxy S24/S25 alınır mı?

@alperen
Kaydettirilemiyorsa sakın bulaşmayın yurt dışı cihazlara, bir ayağı çamurda şu an yurt dışı cihazların, yeni yasalar gelecek deniliyor alabiliyorken 2. el de 40k S25 TR cihazlar var ama sıfır S24 almanızı öneririm ve sadece varsayıyorum ablanız oyun oynamıyordur eğer oynuyorsa da performansı yine de üzmez, kamera da ve birçok özellikte üzmeyecek bir cihaz.

Yurt disi S23 aldim ve dumduz elimde kaldi. Aldiktan birkac hafta sonra server'lar kapandi. Bekledim, bekledim, simdi de ikinci SIM'in de suresi doluyor ve cihazi satamiyorum dogal olarak. Bu sene de ikinci cihazla gezecegiz bakalim.

Son düzenleme:

Konudan biraz bağımsız geçen Galaxy S23'ü Gebze'de 6000 TL'ye satıyorlardı yurt dışı diye almadım.

Yurt disi S23 aldim ve dumduz elimde kaldi. Aldiktan birkac hafta sonra Server'lar kapandi. Bekledim, bekledim ve simdi de ikinci SIM'in de suresi doluyor ve cihazi satamiyorum dogal olarak. Bu sene de ikinci cihazla gezecegiz bakalim.

Nekadara almıştınız hocam?

Yanında 4 ay eski bir telefon taşıyarak IMEI kaydına falan gerek kalmaz.

Samsung'larda server kaydı 1-2 ay öncesine kadar açıktı fakat Samsung bu serverları kapattı ve yakında açılmayacak gibi görünüyor. Yurt dışı alırsanız kayıt ettiremezsiniz. O fiyata A36 .vs bulabileceğinizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…