tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 15 Şubat 2025 #1 Merhaba, Elimde yurt dışı satış fiyatı 1 milyon küsür lira olan bir kitap var. Sizce sahibinden.com'a aşağı yukarı bu fiyatta koysam alıcısı çıkar mı? Gelebilecek cevaplar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, Elimde yurt dışı satış fiyatı 1 milyon küsür lira olan bir kitap var. Sizce sahibinden.com'a aşağı yukarı bu fiyatta koysam alıcısı çıkar mı? Gelebilecek cevaplar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 15 Şubat 2025 #2 Türkiye'de fazla bulunmuyorsa koleksiyoncular alabilirler. Ama ölü fiyat verirler.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.527 Çözümler 70 Beğeniler 5.491 Yer Haddonfield, Illinois 15 Şubat 2025 #3 Hangi kitap çok merak ettim.
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.506 Çözümler 15 Beğeniler 2.817 15 Şubat 2025 #4 Koyup, denemek lazım. Burada olur veya olmaz diyemeyiz. İlgilisine ilgi çeken, sergilenebilir bir özel kitapsa mümkün.
Koyup, denemek lazım. Burada olur veya olmaz diyemeyiz. İlgilisine ilgi çeken, sergilenebilir bir özel kitapsa mümkün.
1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 15 Şubat 2025 #5 tjrr dedi: Merhaba, Elimde yurt dışı satış fiyatı 1 milyon küsür lira olan bir kitap var. Sizce sahibinden.com'a aşağı yukarı bu fiyatta koysam alıcısı çıkar mı? Gelebilecek cevaplar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar para ediyorsa bence yurtdışı için kargo ücreti de verebilirsiniz. En kral kargo 20-30K'dır. Bu arada hangi kitap, onu merak ettim.
tjrr dedi: Merhaba, Elimde yurt dışı satış fiyatı 1 milyon küsür lira olan bir kitap var. Sizce sahibinden.com'a aşağı yukarı bu fiyatta koysam alıcısı çıkar mı? Gelebilecek cevaplar ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar para ediyorsa bence yurtdışı için kargo ücreti de verebilirsiniz. En kral kargo 20-30K'dır. Bu arada hangi kitap, onu merak ettim.
KS KS tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 15 Şubat 2025 #6 Michael MYERS dedi: Hangi kitap çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gülünç olan ne; anlamadım? Kitap, çok ünlü yabancı bir yazarın 19. yüzyılda basılmış kitabı. Resimlendiren de yine ünlü bir ressam.
Michael MYERS dedi: Hangi kitap çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Gülünç olan ne; anlamadım? Kitap, çok ünlü yabancı bir yazarın 19. yüzyılda basılmış kitabı. Resimlendiren de yine ünlü bir ressam.