Yurt dışı telefonlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence mantıklı. Kayıt parası yerine de 2. bir telefon alabiliyorsunuz.

Hocam, duruma göre değerlendirilebilir. Şu an yurt dışı cihazların en büyük problemi 4 ay kapalı kalması değil, yarın öbür gün ne olacağının belli olmaması. Şu an 4 aydır başka bir düzenleme çıkar, bu süre yılda 9 ay kapalı kalmaya kadar gider; bu risk her zaman var. Onun dışında 30K'ya 16 Pro Max almakla 90'a almak arasında dağlar kadar fark var. Geri kalan 4 ay için de 3-5K'ya ikinci el iş gören bir cihaz ayarlarsanız kullanılır. Ama uğraştırıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi gibi iş görsün mantığıyla düşünürsek, sağlam yerden alındığında mantıklı. Ama Apple tarafında ben almazdım.

Yok 4 ay ilk SIM, sonra ki 4 ay E-SIM veya cihaz Çin ise ikinci SIM sonra 4 ay ne yapacağını bilememe falan uğraşmaya değmez.

İkinci el alırım ama YD almam.

Hocam tamamen kapalı da kalsa bir adet iPhone 6/7 buluyorsunuz ve hattınızı ona takıyorsunuz. Tüm aramalar ana cihazınıza gelmeye devam ediyor. Belki sadece sizin birini aramanız yorar çünkü onda 6/7'yi açmanız gerekecek.

Bence ne olursa olsun en mantıklı seçenek YD.

Bulunamayacak veya fahiş fiyattaki ürünlerde çok mantıklı.

Şuan kapanmış yurtdışı cihazımdan yazıyorum, kesinlikle çok mantıklı iş. 4 ay yanımda ikinci telefon taşımamak için iki kat fiyat ödeyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…