Yurt dışı Xiaomi 15 alınır mı?

O fiyatlara kayıtlı yoksa alınabilinir.
Sıfır kutusunu kendim açmak istiyorum. Kayıt ettiririz yine. Telefonu belki anında alamam fakat kesinlikle alacağım. Kayıt işine ne dersiniz en ekonomik en sağlıklı olanı hangisi ?

Sıfır kutusunu kendim açmak istiyorum. Kayıt ettiririz yine. Telefonu belki anında alamam fakat kesinlikle alacağım. Kayıt işine ne dersiniz en ekonomik en sağlıklı olanı hangisi?

Sıfır kutu almak mantıklı. Yani açtırılır belki diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir.

Sıfır kutu almak mantıklı. Yani açtırılır belki diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir.
Açarız hocam daha bir sene kullanma imkanim var zamani gelsin de. Sıkıntı olmasin yeterli. S25 ve 16 serisine artistlik yaparim
Cihaz global bu arada.

Globalse iyi. Hayırlı olsun şimdiden

Sağ olun hocam. İstisnai durum olmazsa alinir ama hemen mi bilemiyorum. En son ikinci ellere bakiyordum da MI15 fiyatı hem cazip hem de tam istedigim gibi. 6.7inch kocaman ekran yok, pil kamera guzel. Xiaomi arayuzu eh işte. 8 Elite istiyordum o da var daha ne olsun.

Çok minik ihtimal ikinci el p30 pro alip idareten kullanırım mi15 alincaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…