Yurt dışı Xiaomi 15 mi yoksa Yurt içi POCO F7 Pro mu?

Evet hocam öyle. Yazılım olarak Samsung daha iyi OneUI 7 ile.
Bakalım hocam ama şu anda kafam POCO'ya biraz daha yakın...
Yurt dışı Xiaomi 15 ise zaten benim ihtiyaçlarım için de gereksiz kaçar bu yüzden POCO F7 Pro daha iyi gibi geliyor.

Bakalım hocam ama şu anda kafam POCO'ya biraz daha yakın...
Yurt dışı Xiaomi 15 ise zaten benim ihtiyaçlarım için de gereksiz kaçar bu yüzden POCO F7 Pro daha iyi gibi geliyor.
Yani hocam bana kullanımınızı detaylı şekilde anlatırsanız daha iyi olur. Ve şuanda kullandığınız telefon nedir?

Yani hocam bana kullanımınızı detaylı şekilde anlatırsanız daha iyi olur. Ve şuanda kullandığınız telefon nedir?
Hocam dediğim gibi kulanım detayım evrak fotoğrafı çekmek, sosyal medya nadir de olsa PUBG falan. Şu anda A06 kullanıyorum asıl kullandığım Nothing Phone 2a bozuldu ve lanet olası telefonu bir daha kullanmak istemediğim için servisten döndükten sonra kelepir fiyata satıp telefon alacağım işte.

Xiaomi 15 güzel tercih ama yurt dışı olması her şeyi bozuyor. Sürekli yakalıyorlar IMEI’yi sürekli atmak zorunda kalınıyor.

Yakınlarım kullandığından dolayı diyorum.

Bence evet cihazı alacağınız yer cihaza server kayıt yaparsa sorun olmaz, tabi eğer cihazınıza server kaydı açıldıysa.
Xiaomi 15 için server kayıtları açık hocam.
Xiaomi 15 güzel tercih ama yurt dışı olması her şeyi bozuyor. Sürekli yakalıyorlar IMEI’yi sürekli atmak zorunda kalınıyor.

Yakınlarım kullandığından dolayı diyorum.
Kendi eski telefonumun IMEI sini versem de durum yine aynı mı oluyor hocam?

O zaman size S24 daha iyi gidebilir. Zaten Xiaomi 14 dengi bir cihaz sayılır.

Xiaomi 15 için server kayıtları açık hocam.

Kendi eski telefonumun IMEI sini versem de durum yine aynı mı oluyor hocam?
Evet onlar da öyle yapmıştı sonra 2 ay sonra direk yakalandı. Eski cihaz kullanılmadı yani sinyal almamasına rağmen. Yani sürekli yakalanıyor. Güncelleme falan da yapılmıyor.

Eğer bunlar sıkıntı değilse alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…