Yurt dışı Xiaomi 17T alınır mı?

Bütçe
27000
Server kaydı atılınca IMEI gitmiyor. Format veya güncelleme yapılsa bile.

32 bin TL'ye bulabilirsin cevrendeki telefonculardan. Bildigim satici yok ancak.

Bir arkadaşım buradan düz kayıtlı almıştı, kayıt gitmişti ama server kaydı nasıldır bilmiyorum.

Hocam, alacağım yer 27.000 TL'ye veriyor tanıdık zaten, bir de burada sorun yaşayanlar olmuş. Bu tarz işlerde tanıdıktan veya elden almak daha temiz oluyor gibi.

32 bin TL'ye bulabilirsin cevrendeki telefonculardan. Bildigim satici yok ancak.

Hocam, çevremde tanıdık telefoncu pek yok; kimden aldığımın bir önemi var mıdır?

Hocam alacağım yer 27000 tanıdık zaten, bir de burada sorun yaşayanlar olmuş. Bu tarz işlerde tanıdıktan veya elden almak daha temiz oluyor gibi.
Telefon geldi ilk başta bir sorun yoktu. Kaydı olmuştu sonra birden gitti, elden almak daha mantıklı tabi.

Telefon geldi ilk başta bir sorun yoktu. Kaydı olmuştu sonra birden gitti, elden almak daha mantıklı tabi.

Muhtemelen IMEI klonlama tarzı bir olay vardı, o olmuştur. Ben güvenilir olsun diye eski telefonumun IMEI'sini attırmayı düşünüyorum.

Yılda 8 ay kullanıp 4 ay kullanamayacaksan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…