Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Cumartesi (8 Kasım) günü bir haftalığına Avrupa turu denebilecek bir geziye çıkacağım. Almanya, İsviçre ve Fransa'yı gezeceğim.

İnternet işi için normal hattımı yurt dışına açmak veya e-SIM almak seçeneklerim var. e-SIM daha çok kafama yatıyor gibi ama emin olamıyorum. Nasıl yapacağımı, nereden alacağımı bilmiyorum. Ayrıca ülkede e-SIM şirketlerinin yasaklı olması da ayrı bir durum.

Genel olarak sorum buydu: Yurt dışı için nasıl e-SIM alır ve aktifleştiririm?

Telefonum Samsung A33 5G.

Çözüm
E SIM desteklemeyen bir cihazın varsa uçaktayken hosteslerden kart talep edebilirsin daha sonra kartı indiğin havalimanında bayide aktif edebiliyorsun, genelde 1-2 haftalık paketleri oluyor. Bazı ülkelerde büfelerden falan da satın alınabiliyor.

Cihazın e SIM desteklemiyor.
Ayrıca e SIM destekli en uygun cihazda bu.
İlk önce cihazının değişmesi lazım. Yoksa orada düz SIM kart alman lazım.
Bazı sitelerde destekli yazıyordu ya da ben farklı bi modelle karıştırdım. Evet ama desteği yokmuş. İyi ki konu açmışım bir şeyler yapmadan önce. Neyse teşekkür ederim.

Bazı sitelerde destekli yazıyordu ya da ben farklı bir modelle karıştırdım. Evet ama desteği yokmuş. İyi ki konu açmışım bir şeyler yapmadan önce. Neyse teşekkür ederim.

Rica ederim. Hem senin için iyi gezmeler olsun.
@erdym, dediği işe yarayabilir. Sen SIM kart aramaya bak. Tanıdığın bilen ya da deneyimleyen varsa sorabilirsin.