Simon 89 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.979 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.749 Bugün 17:36 #1 Headphone (1), şu an 7.999 TL'ye (siyah rengi) satılıyor. Yurt dışı fiyatları aşağıdaki gibi: 219 dolar -> 10.500 TL. 193 euro -> 10.800 TL. 179 sterlin -> 11.700 TL. 7.999 TL -> 167 dolar.
Headphone (1), şu an 7.999 TL'ye (siyah rengi) satılıyor. Yurt dışı fiyatları aşağıdaki gibi: 219 dolar -> 10.500 TL. 193 euro -> 10.800 TL. 179 sterlin -> 11.700 TL. 7.999 TL -> 167 dolar.
Roronoa Zoro 5 Gelişen Katılım 19 Ağustos 2026 Mesajlar 31 Beğeniler 21 Bugün 17:40 #2 Fiyatı güzel. Malzeme kalitesi YD oranla nasıl, farklılık var mı?
KS KS Simon 89 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.979 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.749 Bugün 17:49 #3 Roronoa Zoro dedi: Fiyatı güzel. Malzeme kalitesi YD oranla nasıl, farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... Farklilik yok. Avrupa varyanti satiliyor Türkiye'de.
Roronoa Zoro dedi: Fiyatı güzel. Malzeme kalitesi YD oranla nasıl, farklılık var mı? Genişletmek için tıkla... Farklilik yok. Avrupa varyanti satiliyor Türkiye'de.
Max Verstappen 11 Yetkin Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 257 Yer Enkhuizen Bugün 18:12 #4 Ses kalitesi nasil? Otomobilden muzik dinliyormus gibi dinlemeye bayilirim normalde. Ayar mayar ceksek kaliteli bir ses alabilir miyiz?
Ses kalitesi nasil? Otomobilden muzik dinliyormus gibi dinlemeye bayilirim normalde. Ayar mayar ceksek kaliteli bir ses alabilir miyiz?
Trina 89 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 833 Beğeniler 479 Bugün 18:17 #5 Dinlemek lazım blind şekilde bt kulaklığa 8k vermem ama fiyat cezbedici
KS KS Simon 89 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.979 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.749 45 dakika önce #6 Max Verstappen dedi: Ses kalitesi nasil? Otomobilden muzik dinliyormus gibi dinlemeye bayilirim normalde. Ayar mayar ceksek kaliteli bir ses alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Ortalama. Sennheiser, Sony kalitesi beklenmemeli. Ancak fiyatinin en iyisi diyebilirim Bluetooth kulakliklar arasinda. Trina dedi: Dinlemek lazım blind şekilde bt kulaklığa 8k vermem ama fiyat cezbedici Genişletmek için tıkla... Ben direkt kulak ustu kulakliga para vermem. Cok dikkat cekiyor.
Max Verstappen dedi: Ses kalitesi nasil? Otomobilden muzik dinliyormus gibi dinlemeye bayilirim normalde. Ayar mayar ceksek kaliteli bir ses alabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Ortalama. Sennheiser, Sony kalitesi beklenmemeli. Ancak fiyatinin en iyisi diyebilirim Bluetooth kulakliklar arasinda. Trina dedi: Dinlemek lazım blind şekilde bt kulaklığa 8k vermem ama fiyat cezbedici Genişletmek için tıkla... Ben direkt kulak ustu kulakliga para vermem. Cok dikkat cekiyor.
Trina 89 Uzman Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 833 Beğeniler 479 32 dakika önce #7 Simon dedi: Ortalama. Sennheiser, Sony kalitesi beklenmemeli. Ancak fiyatinin en iyisi diyebilirim Bluetooth kulakliklar arasinda. Ben direkt kulak ustu kulakliga para vermem. Cok dikkat cekiyor. Genişletmek için tıkla... Bundan mı alsam yoksa rog kithara mı o da baya düştü bu aralar
Simon dedi: Ortalama. Sennheiser, Sony kalitesi beklenmemeli. Ancak fiyatinin en iyisi diyebilirim Bluetooth kulakliklar arasinda. Ben direkt kulak ustu kulakliga para vermem. Cok dikkat cekiyor. Genişletmek için tıkla... Bundan mı alsam yoksa rog kithara mı o da baya düştü bu aralar
KS KS Simon 89 Bilgin Rezonans Konsol Kralı Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 14.979 Makaleler 23 Çözümler 46 Beğeniler 17.749 18 dakika önce #8 Trina dedi: Bundan mı alsam yoksa rog kithara mı o da baya düştü bu aralar Genişletmek için tıkla... ROG Kithara hakkinda bilgim yok. Bence IEM almak daha mantikli olur ikisi yerinede. Ancak Headphone (1) gunluk kullanimda is yapar bir urun. Malzeme kalitesini begeniyorum.
Trina dedi: Bundan mı alsam yoksa rog kithara mı o da baya düştü bu aralar Genişletmek için tıkla... ROG Kithara hakkinda bilgim yok. Bence IEM almak daha mantikli olur ikisi yerinede. Ancak Headphone (1) gunluk kullanimda is yapar bir urun. Malzeme kalitesini begeniyorum.