Yurt dışından alınan albüm gümrüğe takılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
  • Etiketler Etiketler
    albüm com yurt

Vira

Üstün
Makaleler
1
Esenlikler, birine doğum günü hediyesi olarak bir albüm alıyorum. Toplamda $13,44 tutuyor. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, hiç mi haber takip etmiyorsunuz? Gümrükte artık her ürün ticari sayılıyor, prosedürleri uzun ve çok masraflı.

Hocam, hiç mi haber takip etmiyorsunuz? Gümrükte artık her ürün ticari sayılıyor, prosedürleri uzun ve çok masraflı.

Evet, zaten konuyu onun yüzünden açtım. Alışveriş yapan var mı, neler oldu diye.

Aldıysanız siparişi iptal edin, iptal etmezseniz inanılmaz vergiler/ücretler çıkarabilir. Vergilerden dolayı ürünü almanız imkânsız hâle gelir. Gümrüğe bırakmanız gerekir ve paranız yanar.

Esenlikler, birine doğum günü hediyesi olarak bir albüm alıyorum. Toplamda $13, 44 tutuyor. Gümrüğe takılır mı? Takılırsa ne olur?

Evet, 13, 44'lük albüm teorik olarak gümrüğe takılabilir ama genellikle düşük tutan paketlerde vergi çok az çıkar veya doğrudan teslim alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…