K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 11 Temmuz 2025 #11 BigBangZero dedi: Attığım mail: Eki Görüntüle 162478 Cevap Maili: Eki Görüntüle 162479 Genişletmek için tıkla... Çok benzerini ben attığımda kabul etmemişlerdi. şansımı tekrar deneyeyim o zaman elime para geçince. Özellikle G7 he veya kaleid almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
BigBangZero dedi: Attığım mail: Eki Görüntüle 162478 Cevap Maili: Eki Görüntüle 162479 Genişletmek için tıkla... Çok benzerini ben attığımda kabul etmemişlerdi. şansımı tekrar deneyeyim o zaman elime para geçince. Özellikle G7 he veya kaleid almak istiyorum.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 19 11 Temmuz 2025 #12 Katipke dedi: Çok benzerini ben attığımda kabul etmemişlerdi. şansımı tekrar deneyeyim o zaman elime para geçince. Özellikle G7 he veya kaleid almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo şirketini nasıl yapayım?
Katipke dedi: Çok benzerini ben attığımda kabul etmemişlerdi. şansımı tekrar deneyeyim o zaman elime para geçince. Özellikle G7 he veya kaleid almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kargo şirketini nasıl yapayım?
K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 11 Temmuz 2025 #13 BigBangZero dedi: Hocam kargo şirketini nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla... 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
BigBangZero dedi: Hocam kargo şirketini nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla... 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 19 11 Temmuz 2025 #14 Katipke dedi: 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam bakalım nasıl dönüş yapacaklar.
Katipke dedi: 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam bakalım nasıl dönüş yapacaklar.
E ejderinoglu Uzman Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 51 Çözümler 2 Beğeniler 57 13 Temmuz 2025 #15 BigBangZero dedi: Yazdım hocam bakalım nasıl dönüş yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptılar mı?
BigBangZero dedi: Yazdım hocam bakalım nasıl dönüş yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Dönüş yaptılar mı?
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 19 13 Temmuz 2025 #16 ejderinoglu dedi: Dönüş yaptılar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş yaptılar 4Px'i kabul ettiler. Katipke dedi: 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te. Genişletmek için tıkla... Hocam 4px vergi çıkartıyor mu? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
ejderinoglu dedi: Dönüş yaptılar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dönüş yaptılar 4Px'i kabul ettiler. Katipke dedi: 4px isteyin hocam. Yundan sonra en mantıklı şirket o ve benim kargom da 4Px'te. Genişletmek için tıkla... Hocam 4px vergi çıkartıyor mu? Ona göre direkt sipariş geçeceğim.
K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 13 Temmuz 2025 #17 BigBangZero dedi: Hocam dönüş yaptılar 4Px'i kabul ettiler. Hocam 4px vergi çıkartıyor mu? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok çok nadir hocam. Bana çıkmamıştı arasla gelmişti eve. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
BigBangZero dedi: Hocam dönüş yaptılar 4Px'i kabul ettiler. Hocam 4px vergi çıkartıyor mu? Ona göre direkt sipariş geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Çok çok nadir hocam. Bana çıkmamıştı arasla gelmişti eve.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 19 13 Temmuz 2025 #18 Katipke dedi: Çok çok nadir hocam. Bana çıkmamıştı arasla gelmişti eve. Genişletmek için tıkla... Sipariş geçiyorum hocam o zaman, umarım PTT'ye vermezler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
Katipke dedi: Çok çok nadir hocam. Bana çıkmamıştı arasla gelmişti eve. Genişletmek için tıkla... Sipariş geçiyorum hocam o zaman, umarım PTT'ye vermezler.
K Katipke Uzman Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 367 Beğeniler 202 13 Temmuz 2025 #19 BigBangZero dedi: Sipariş geçiyorum hocam o zaman, umarım PTT'ye vermezler. Genişletmek için tıkla... Faturada düşük gösterilirse zaten verilse dahi vergi düşük çıkar. Hiçbir türlü sorun olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
BigBangZero dedi: Sipariş geçiyorum hocam o zaman, umarım PTT'ye vermezler. Genişletmek için tıkla... Faturada düşük gösterilirse zaten verilse dahi vergi düşük çıkar. Hiçbir türlü sorun olmaz.
KS KS BigBangZero Başarılı Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Beğeniler 19 13 Temmuz 2025 #20 Katipke dedi: Faturada düşük gösterilirse zaten verilse dahi vergi düşük çıkar. Hiçbir türlü sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam normal bir şekilde sipariş yaptım şimdi mail üzerinden bildirmem mi gerekiyor? T.C. vs. atmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2025
Katipke dedi: Faturada düşük gösterilirse zaten verilse dahi vergi düşük çıkar. Hiçbir türlü sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam normal bir şekilde sipariş yaptım şimdi mail üzerinden bildirmem mi gerekiyor? T.C. vs. atmalı mıyım?