• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Yurt dışından alınan GameSir gamepadi için ne kadar gümrük vergisi çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BigBangZero
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Evet önceki maile cevap olarak sipariş numaranızı yazabilirsiniz. Mailin altına da T.C. Yazıp yollayın.

Hocam Faturasını yolladı şimdi Support. 25 dolar ana fiyat, kuponla 22, 50'ye düşmüş şekilde göstermişler. Kargoyu da 0 dolar olarak girmişler, bu haliyle gümrükten geçer değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçer hocam ama vergi çıkma ihtimali olabilir. Başka bir forumda 4px ile gönderilenler weworld Express'e değil PTT'ye teslim edilecek şekilde gözüküyor, haberiniz olsun. WhatGeek direkt weworld Express'e verilecek şekilde yolluyordu kargoyu. Diğer forumdaki konuda siz de vardınız sanırım.

Umarım pttye vermezler bakalım, pttye verirlerse vergi ödemek gerekecek.

Umarım PTT'ye vermezler bakalım, PTT'ye verirlerse vergi ödemek gerekecek.

Umarım hocam, WhatGeek fiyatına gelecek gibi duruyor o şekilde. Siz gene de ülkeye girimce weworld Express ile gönderilmesini isteyin bence. Gene de belki iptal etmek isterseniz diye tekrar belirteyim dedim PTT işini. Diğer konuda bilmiyorsan konu açma diye bayağı bir sitem yiyince ekstra belirtiyorum artık.

Hocam şu an 4px ile iletişime geçebilir miyim? We World Express'e vermeleri için veya Aras Kargo'ya.

Hocam şu an 4px ile iletişime geçebilir miyim? We world Express'e vermeleri için

Mail adreslerine ben yazdım lakin öyle bir mail adresi yok diyor Gmail. GameSir ile iletişime geçerek weworld ile gönderilmesini isteyin, eğer kabul edilmezse veyahut farklı verilirse iadesini isteyin bence. TR'den gene de ucuza geliyor vergi dahil ama vergi çıkmazsa daha iyi olur tabii ki.

Tahmini ne kadar vergi çıkıyor?

Tahmini ne kadar vergi çıkıyor?

Vergi hesaplaması fatura kesilen tutardan yapılıyor, 22.5 üzerinden yapılır tahminen ama devlet 25'ten mi hesaplar bilmiyorum. %60 vergi ile 25 üzerinden 15 dolar, 22.5 üzerinden ise 13.5 dolar vergi çıkıyor.

Maksimum 600 TL minimum 540 TL gibi düşünebilirsiniz vergi çıkarsa.

WhatGeek 4PX aracılığıyla WeWorldExpress kullaniyor, neden size Yanwen demişler anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…