Yurt dışından alınan GameSir gamepadi için ne kadar gümrük vergisi çıkar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BigBangZero
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Hocam ürün geldi mi?

Son düzenleme:
Aras Kargo'nun vergi alma yetkisi yok, gayet normal hiçbir ücret ödememeniz.

Başta 115 lira kargo ücreti çıktı ya onu düzeltmek için dedim hocam bu arada şahane bir ürün önerin için çok teşekkürler.
Gümrükten evine gönderici ödemeli olarak yolluyorlar hocam. Kargo ücreti de çıkmamalı ve çıkmaz yani normalde.

Gümrükten evine gönderici ödemeli olarak yolluyorlar hocam. Kargo ücreti de çıkmamalı ve çıkmaz yani normalde.

Yok hocam çıkmadı başka bir kargoyu ödedim ancak bu kargo sandım. Şöyleki kolu cuma diğer kargomu cumartesi bekliyordum. Ancak kol cumartesi diğer kargom cuma günü geldi . Kol çok güzel ancak kolu kavradığımda alttaki tuşlara basmadan edemiyorum. Yani keşke olmasaymış dedim . Bir de bir sorun geldi başıma bilmiyorum biliyor musunuz? Rocket League'den çıktıktan sonra klavyem Kol'a dönüştü sanırım. 2. girmemde böyle bir şey başıma gelmedi nedendir acaba?

Kargo bugün elime ulaştı, PTT ile geldiği için vergi çıkmış. 275 lira vergisine verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…